Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Voltmetru electronic

Mar

Postări Recomandate

--spuneti-mi si mie va rog de ce lipseste rezistenta de 12k dintre pin 30si 31 fata de schema care nu contine 4069 si rezistenta de 560ohm cu iesirea spre D.P.--de ce C2 are semn de polarizat in schema si ce valoare are ?la fel si C6,sunt tot de 100nF ? --de ce lipseste C7 si se sare direct la C8-- presupun ca sa pastrat aceeasi configuratie la piese si valoarea lor?????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TAO

6

• niq_ro

5

• Mar

3

• al_ex

1

Top autori în acest subiect

poate nu mai inteles ....eu vroiam sa aflu ce valoare au cei 2 cond. ( C2 si C6 ) din schema cu 4069 si 7805 ?au ramas la aceeasi valoare de 100nF , ptr. ca am vazut ca C2 are polarizare ???????---nu vreau sa stresez pe nimeni , vreau doar sa termin un lucru pe care l-am inceput si nu stiu sa-l termin

Link spre comentariu

banuiesc ca tu te referi la schema de la http://www.niqro.lx.ro/masura.htm

valorile sunt ca cele din datasheet (vezi fig.10..e pusa si in acest post)..deci C2-ul e de 10uF polarizat/electrolitic si C6 e de 47nF

posibil sa mai fi gresit eu pe la schema, de aia am indicat datasheet-ul (sunt 3 la http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 7106.shtml ?!?!?!?!)

nu inteleg ce rezistenta lipseste intre pinul 30 si 31 ...

PS: te rog studiaza cele link-urile si spune exact ce iti e neclar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări