Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DECODARE ALCATEL 908

Vizitator Laura22

Postări Recomandate

Vizitator Laura22

Buna!Am un Alcatel One Touch 908FXIMEI 860126010380196Provider 908FX- 2DRGR03- S40Ma poate ajuta cineva cu un cod de deblocare? Tel. e codat in reteaua OrangeMultumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

5

• florin mulies

2

Initiatorul acestui topic are un cont-clona (verificati imei-ul cu cel de la topicul cu deblocari alcatel...), banuiesc ca este vorba de ceva persoana care incearca sa mai faca "un leu cinstit" cu decodari telefoane cu coduri gratuite de pe net.

Link spre comentariu
Vizitator vlsanna

Nu incearca nimeni sa faca ,,un ban cinstit". E tel unei prietene si am postat eu pt ca-mi facusem cont, apoi si-a facut si ea casa poata urmari postarile si sa deblocheze, daca se poate, telefonul.

Link spre comentariu

Nu e nici o rusine sa incerci sa faci "un ban cinstit". Ca asta incerc sa fac si eu. Dar eu am investit in scule, box-uri etc....Si 10 lei decodarea unui android e .... moca chiar.

Link spre comentariu
Vizitator Laura22

doamneeee...o sa-l decodez la un service!suntem persoane diferite si in plus suntem fete, pe mine una ma depaseste asta cu electronica si scuze...dar pt 10 lei nici nu m-as deranja sa scriu...in fine!

Link spre comentariu
Vizitator vlsanna

Si, in primul rand, nimeni nu te-a rugat pe tine sa ne dai un cod gratuit. Am scris pe un alt topic, deschis de cineva care oferea coduri de deblocare gratis pt Alcatel si m-a ajutat si pe mine. Chiar a fost foarte dragut si mi-a raspuns la toate intrebarile, pt ca nu ma pricepeam. Daca tu te crezi foarte destept si ai descarcat gratis de pe net un program care genereaza coduri de deblocare, treaba ta. Sa te caute cine are nevoie de tine.Ne descurcam si fara bagatori in seama ca tine, ca sunt destui oameni inteligenti pe lumea asta.

Link spre comentariu
Vizitator vlsanna

Si, in primul rand, nimeni nu te-a rugat pe tine sa ne dai un cod gratis. Eu am postat mesajul pe un alt topic, deschis de cineva care oferea gratuit coduri pt Alcatel si care m-a ajutat si pe mine. Ba chiar a fost foarte dragut si mi-a raspuns la toate intrebarile, pt ca nu ma pricepeam. Daca tu te crezi foarte destept ca ai descarcat gratis de pe net un program care genereaza coduri de decodare, treaba ta. Sa te caute cine are nevoie de tine.Nu inteleg de ce ai fost atat de agresiv si te-ai bagat in seama aiurea. Ti-ai simtit periclitata ,, afacerea"?

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator marius12

Am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta cu un cod la alcatel one touch 322 imei 865578010104379   p 322x-2DRGRO1  e codat orange

Va multumesc,

Editat de marius12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări