K1nderu Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Buna ziua! As dori si eu schema acestei surse,are integratul spart si nu se vede nimic pe el,codul este Benq 48.J9913.A00,va multumesc! Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Nu stie nimeni cu ce integrat este echipata aceasta sursa? Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 23, 2014 Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Modelul video proiectorului este HP VP6210 si n-am gasit nimic concret despre ce-mi trebuie mie,integratul are 6 pini in capsula TO220. Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 Am scris ca integratul are 6 pini,nimic mai fals, de fapt are 7 pini in capsula TO220,banuiesc ca cineva tot s-a lovit de problema asta. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 chiar daca nu se mai vede nimic , postati o poza lizibila cu inculpatul . o poza face cit o mie de cuvinte . eu banuiesc cam despre ce e vorba , dar astept si poza in cauza , urmind sa ma pronunt abia after dupa aceea . Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 Aici pozele:http://i60.tinypic.com/28arp6u.jpg http://i57.tinypic.com/4ufi9i.jpg Va multumesc! Are 6 pini,pe cablaj sunt numerotati 7 imi cer scuze pentru confuzie,trebuie sa-mi iau ochelari Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 in prima poza, despre care integrat e vorba ...cel din stinga sau cel din dreapta imaginii ? daca este vorba despre cel din stinga , desi calitatea pozei ESTE EXECRABILA , totusi am presentimentul ca fabricantul este power integrations , sua , iar integratul face parte din seria top24x cu y sau yn la urma , sau din seria top25x , tot cu y sau yn la urma . pentru conformitate , ia luati de comparati schema reala de pe cablaj cu datasheetul lui top244yn sau top254yn . Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 Integratul este cel din stanga,cea din dreapta este o dioda,am cautat in datasheet-urile celor doua integrate si au cam aceeasi schema doar ca TOP244 are condensator nepolarizat in pin 4 opto si -iar TOP254 are condensator polarizat intre pin 4 opto si -, schema lui TOP244 este chiar ce am eu pe placa cu mici diferente,dar in principiu cam asta ar fi,va multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum