Vizitator barbosu Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 buna ziua,va rog am nevoie de o schema pt. masina de spalatARTIC BA1000A;masina baga apa si apoi nu mai face nimic;va rog cum se identifica codurile de eroare ;eu am primit placa la reparat de la "meserias ",care stiti cum zice "este defecta placa";vreau sa o alimentez separat sa verific sursa,ceva semnale la procesor-ATMEGA 32 L-smdva multumesc anticipat,o zi perfecta;sanatate Link spre comentariu
gymy Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Ai probat sa vezi daca nu e pompa de evacuare blocata sau periile colectoare consumate?Repede mai dati vina pe placa.Apropo daca cele enumerate de mine sint ok poti sa uiti cu reparatia placii. Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Subscriu la cele scrise de colegul de mai sus, prima data verifici toate elementele de actionare, motor, pompa, inchidere usa, etc.Dupa ce toate sunt OK, poti sa te gandesti la placa. La placa verifici prezenta tensiunilor de alimentare procesor si relee si starea triacelor de comanda ptr. pompa, usa, motor. Releele motorului trebuie bine verificate, se mai parlesc contactele. Rezistenta de incalzire sa nu aiba punere la masa (izolatie scazuta) si termistorul sa fie bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum