Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat candy

seby19www

Postări Recomandate

Nu am folosit de 5 ani calgon sau alte solutii. De 2 luni am inceput sa folosesc calgon si azi am constatat ca rufele ies cu niste pete de rugina pe ele.Daca aveti o idee de la ce este, va multumesc...poate trebuie sa o duc la cineva sa se uite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• seby19www

3

• ipotexas

3

• radorim

1

• leo 17

1

Top autori în acest subiect

Vizitator parduc

Nu am folosit de 5 ani calgon sau alte solutii. De 2 luni am inceput sa folosesc calgon si azi am constatat ca rufele ies cu niste pete de rugina pe ele.Daca aveti o idee de la ce este, va multumesc...poate trebuie sa o duc la cineva sa se uite.

Frate, dar ce te-a apucat sa bagi solutii in masina? Nu era bine cum mergea?Uita-te inauntru in masina ca este acolo ceva fier ruginit, exe > bani, ac, intaritor de sutien si scoate -o.Rulmentul nu poate sa lase pete de rugina pe hainele spalate !!!
Link spre comentariu

Frate, dar ce te-a apucat sa bagi solutii in masina? Nu era bine cum mergea?Uita-te inauntru in masina ca este acolo ceva fier ruginit, exe > bani, ac, intaritor de sutien si scoate -o.Rulmentul nu poate sa lase pete de rugina pe hainele spalate !!!
In schimb un banut ruginit sigur o sa-ti coloreze cu rugina hainele. Nene daca nu te pricepi nu da sfaturi.In cazul masinilor de spalat rufe,nu de putine ori se intampla ca atunci cand cedeaza simeringul(adica acea garnitura care protejeaza rulmentii) apa din cuva patrunde in rulmenti si incepe sa-i spele de vaselina si rugina care se regaseste in final atat pe rufe cat si pe gresia din baie
Link spre comentariu

nu se aude nici un zgomot ... cum ca ar fi cazut ceva in cuva.....o sa pun niste pepsi sau cola in cuva si ii mai dau o spalare sa vad ce mai face.....mersi!

Link spre comentariu

doua pachetele de bicarbonat pe programul cel mai tare,din cind in cind,sint mai bune decit scumpetea de calgon!

Afirmatie fara fundament stiintific si nici practic. DE aceea e bine sa nu credem tot ce se vehiculeaza in internet fara sa verificam
Link spre comentariu

Multa lume foloseste 2-3 litri de otet lasati de seara pina dimineata si topeste tot calcarul din pompa, furtun si rezistenta.Eu personal folosesc acesta metoda odata pe an.Nu am cumparat calgon niciodata.Folosesc apa de put si masina mea are vre-o 7 ani si arata ok fara vre-o interventie.

Link spre comentariu

Multa lume foloseste 2-3 litri de otet lasati de seara pina dimineata si topeste tot calcarul din pompa, furtun si rezistenta.Eu personal folosesc acesta metoda odata pe an.Nu am cumparat calgon niciodata.Folosesc apa de put si masina mea are vre-o 7 ani si arata ok fara vre-o interventie.

Adevarat. Asa procedez si eu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări