Vizitator valy6005 Postat Octombrie 29, 2006 Partajează Postat Octombrie 29, 2006 deci....am configuratia urmatoare:AMD sempron 2200+512 RAMmb Gigabyte kt400video Gigabyte fx5700hdd 80Gbproblema este urmatoarea:de cateva zile mi se tot blocheaza calcu asa din senin...cam in orice aplicatie...doar pentru cateva clipe (insa destul de enervante)...am zis ca o fi de la windows...asa ca am reinstalat windows-ul....nimic...De la placa video nu cred sa fie...am pus-o si la un coleg si la el merge struna...Am observat totusi o chestie...chipsetul frige de rupe...Poate fi asta sursa problemei? Procesorul nu se incalzeste ...sta sub 35*C...nici RAM-ul nu face probleme...deci eu zic ca e de la chipset...acum nu stiu...poate o fi si altcevaPlease help...totul mi se misca in reluare parca as avea un 286 :((PS: cand am scris mesajul...cursorul de la text ramanea in urma cu 2-3 cuvinte Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 Incearca sa instalezi windows-ul de pe alt cd (facut din alta sursa)Daca tot la fel se intampla...scoate un radiator mititel de pe o placa mai veche si pune-l pe chipset, vezi ce se intampla. Daca tot nu reusesti sa scapi...schimba placa de baza Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 Urmareste cand e "mort" pc-ul memoria fizica libera si incarcarea procesorului. Si abia apoi incepe sa cauti probleme hardware. Link spre comentariu
Vizitator valy6005 Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 AM REUSIT.....merge....se pare ca era de la windows....desi il instalasem de 2 ori... chiar nu stiu care sa fi fost cauza...instalez windows xp de 3 ani si tot nu am patit asa ceva....curios...Merci mult celor care si-au facut timp sa ma "asculte" si pe mine. :smt001 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum