Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu mai stiu ce sa-i fac....

Vizitator valy6005

Postări Recomandate

Vizitator valy6005

deci....am configuratia urmatoare:AMD sempron 2200+512 RAMmb Gigabyte kt400video Gigabyte fx5700hdd 80Gbproblema este urmatoarea:de cateva zile mi se tot blocheaza calcu asa din senin...cam in orice aplicatie...doar pentru cateva clipe (insa destul de enervante)...am zis ca o fi de la windows...asa ca am reinstalat windows-ul....nimic...De la placa video nu cred sa fie...am pus-o si la un coleg si la el merge struna...Am observat totusi o chestie...chipsetul frige de rupe...Poate fi asta sursa problemei? Procesorul nu se incalzeste ...sta sub 35*C...nici RAM-ul nu face probleme...deci eu zic ca e de la chipset...acum nu stiu...poate o fi si altcevaPlease help...totul mi se misca in reluare parca as avea un 286 :((PS: cand am scris mesajul...cursorul de la text ramanea in urma cu 2-3 cuvinte

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

1

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incearca sa instalezi windows-ul de pe alt cd (facut din alta sursa)Daca tot la fel se intampla...scoate un radiator mititel de pe o placa mai veche si pune-l pe chipset, vezi ce se intampla. Daca tot nu reusesti sa scapi...schimba placa de baza

Link spre comentariu
Vizitator valy6005

AM REUSIT.....merge....se pare ca era de la windows....desi il instalasem de 2 ori... chiar nu stiu care sa fi fost cauza...instalez windows xp de 3 ani si tot nu am patit asa ceva....curios...Merci mult celor care si-au facut timp sa ma "asculte" si pe mine. :smt001

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări