Vizitator ady30100 Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Multumesc pt aprecieri, tin si eu sa-l felicit pe dj_bryz pt incinta subwooferului. E foarte bine finisata. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Multumesc mult ....s-a cam umflat furnirul putin pe front si ma tin de 1 saptamana sa ii bag putin prenadez. Si credema stiu cum e sa iei un difuzor sarac de 13 sau 16 cm dintr-un sistem si sa ii faci tu alta incinta ,am avut si eu un dif de 13cm dintr-un sistem philips MMS260...ceva de genu si i-am facut o incinta mai maricica si suna incredibil de bine, dar maricica nu mare. Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Cum ai calculat incinta?Vreau sa fac si eu 2 incinte dar nu stiu cum sa le calculez.Poate ma ajuti cu niste formule sau programul cu care ai lucrat tu?Multumesc Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Salut! Vreau sa fac si eu o incinta bass reflex ,am gasit parametri difuzorului de la genius aici dar nu se potrivesc cu parametri din programu pe care-l am ,se numeste winisd ,vreau sa stiu ce program ai folosit ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum