kappa_ii Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Trebuie sa inlocuiesc o mandrina si nu stiu ce model este cea actuala pentru a sti ce comand.daca isi poate da seama cineva are pensete de la 2 la 8mm- nu este obligatoriu ca cea noua sa aibe aceleasi prinderi, poate fi si de dimensiuni mai mari doar conul sa fie la fel. Link spre comentariu
78ATI Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Daca nu ma insel, conul din imagine pare a fi con Morse 2 (MK2). Insa pentru a fi 100% sigur trebuie ca dvs sa faceti masuratorile, sa detareminati acest lucru: http://en.wikipedia.org/wiki/Machine_taper Link spre comentariu
Vizitator steelmind Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Trebuie sa inlocuiesc o mandrina si nu stiu ce model este cea actuala pentru a sti ce comand.daca isi poate da seama cineva are pensete de la 2 la 8mm- nu este obligatoriu ca cea noua sa aibe aceleasi prinderi, poate fi si de dimensiuni mai mari doar conul sa fie la fel.Mie imi pare un R8. Link spre comentariu
DanuAL Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Morse 2 - 100% fara masuratori. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 21, 2014 Autor Partajează Postat Martie 21, 2014 Multumesc pentru raspunsuri, caut sa cumpar ceva cit de cit ok, cea pe care o am este probabil un rebut ceva, altfel nu imi explic cum poate fi atit de decalibrata. Link spre comentariu
78ATI Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 http://m.ebay.com/sch/i.html?kw=mk2+col ... llet+chuck Sugestie: daca aveti posibilitatea, va recomand sa achizitionati bucse elastice individuale pentru con CM2 sau MK2 Oricum se gasesc si in tara. Link spre comentariu
DanuAL Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Nu neaparat conul sa fie decalibrat/stramb. Bataia poate sa provina si de la axul in care intra acel con/mandrina sau chiar de la sculele care-s bagate in mandrina. Trebuie cercetat. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 am facut masuratorile necesare si problema este din aceasta piesa, restu par aproape "perfecte". Link spre comentariu
Blak Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Model de prindere tip "R8" ? Cum arata aceasta prindere ? Link spre comentariu
DanuAL Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Cam asa. Filet la interior. Probabil l-a indus in eroare, pe colegu' @steelmind, din cauza bucsilor/pensetelor. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 "Sugestie: daca aveti posibilitatea, va recomand sa achizitionati bucse elastice individuale pentru con CM2 sau MK2Oricum se gasesc si in tara."cele la set nu sunt la fel de bune ? Link spre comentariu
78ATI Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Buna ziua!La bucata sau la set aceste acealsi lucru. Poate trebuia sa scriu ceva de genul: Va recomand sa folositi bucse elastice individuale, nu cele care se prin intr-o mandrina.Atenti mare cand comandati astfel de buse: trebuie sa comandati astfe incat sa aiba acelasi filet de prindere pe care il aveti acum (ex: M12) la prezonul de sustinere. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 m-am hotarat si comand din China .am gasit un mt2 er25 - vanzatorul zice ca ar avea precizie de 0.002mm- nu prea as crede dar totusi am sa cumparpensete er25 15 bucati de la 2mm pana la 16mm cu precizie de 0.005mmastea doua la pachet la 100 dolari cu transport inclus- am gasit si mai ieftin dar cu precizie de 0.012mm si 0.01 la pensete. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum