Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PANASONIC TX-P42U30E

marian_hmm

Postări Recomandate

TNPA5349AB aceasta placa digitala a picat de curind in acest tv plasma .Mai exact sunt in scurt :3of131 , rf1501 , rf20 , rf10 , dg302 in total 12 feturi in scurt . Ma poate ajuta cineva cu aceasta placa sau cu ceva sfaturi ,cu ce as putea inlocui componentele defecte ca nu le gasesc nici ca pdf-uri!Multumesc anticipat!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_hmm

6

• dj01fad

2

• viper94

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

vezi ca era un p42ux30 cu ecranul spart de vanzare acum cateva saptamani. cauta bine prin anunturi, poate mai dai de el, ca era si la un pret bun. nu mai stiu pe ce site l-am vazut din pacate, ca iti ziceam.eu am un p42s10 de piese, dar nu cred ca se potriveste de la unul la altul. o sa ma uit in el sa vad ce si cum, si te anunt.

Link spre comentariu

TNPA5349AB aceasta placa digitala a picat de curind in acest tv plasma .Mai exact sunt in scurt :3of131 , rf1501 , rf20 , rf10 , dg302 in total 12 feturi in scurt . Ma poate ajuta cineva cu aceasta placa sau cu ceva sfaturi ,cu ce as putea inlocui componentele defecte ca nu le gasesc nici ca pdf-uri!Multumesc anticipat!!

Nu e chiar de speriat y boardul ala , poate te ajuta info-ul meu .30F131 transistor , DG 302 DG3C3020CL TRANSISTOR ,RF1501 dioda , Rf20 RF2001T3D dioda ,RFN10 dioda ,uite si un kit http://www.ohmsupplies.co.uk/epages/620 ... cts/KIT310si mai multe kit-uri http://www.ebay.at/sch/i.html?_trksid=p ... &_from=R40
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator siralmi

multumesc tuturor!Am promisiuni de la un tip care e electronist la panasonic pentru piesele respective!

SalutAm aceeasi problema respectiv DG 302 la acelasi tip de plasma( a cazut apa pe ele in timpul functionarii prin gaurile din carcasa). Daca ai un numar de telefon al cuiva de la panasonic ce ma poate ajuta ti-as fi recunoscator.
Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări