Vizitator marius-gala Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 salutere tuturor.Azi am fost rugat sa montez o alarma pilot (turcia sau china)pe golf4 si cum era vb de un coleg nu am refuzat cererea.Am inceput sa leg firele alarmei pana cand am ajuns la firul pt przenta usi inchise sau deschise,cauta si cauta iar la un moment dat constat ca becul de pe portiera nu se aprinde,verific intrerupatorul din broasca si nema,l-am desfacut cu mare greu si dumnealui prezinta uzura mare.Acum intrebarile mele sunt urmatoarele: 1:de regula unde se leaga firul +/- prezenta usi inchise sau deschise la golf4 din 2001 pt ca pe mine ma taie mintea sa-l leg la plafoniera iar intrebare 2:firele pt incuiat/descuiat portiere unde se leaga pt ca eu l-am legat la modulul din portiera care este pe acelasi corp cu motorul pt geam,acolo am gasit 2 fire (portocaliu,maro si ceva dungi parca)ce primesc comanda - pt inchidere centralizata.Daca stie cineva rog sa ma indrume pt ca nu am incheiat lucrarea Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Din cate stiu eu, intreruptorul din portiera, inchide si deschide masa, adica sasiul. Firul cald, adica plusul duce la acel bec despre care vorbeai. Nu poate fi invers deoarece in cazul cand izolatia firului cald sar deteriora, atunci se face un scurt de toata frumusetea. In acest caz te mai poate salva siguranta de pe circuitul de care vrei sa te legi. Link spre comentariu
Vizitator marius-gala Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Multam tare mult,azi am reușit sa repar becul cu pricina,toate sunt ok numai ca trebuie sa fac ceva setări pe ea din niște jumperi dar treb sa fac rost de manualul pt setări și Opțiuni pt ca proprietarul nu a primit hârtiile cu pricina,sunt lipsa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum