sxnel Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 Mi-a venit la reparat un Nei 2044 R cam "bunic" poate o sa ziceti,insa asta e , "romania e saraca". Am rastru normal , doar ca atunci cand "apare" osd-ul , defapt apar doar benzile negre ,fara liniutele galbene sau verzi si cand e cazul rosu....deci nu are osd . ce si unde sa caut ca sa-l "aduc" inapoi ?cine stie ? Link spre comentariu
atilalukinich Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 afisarea simbolurilor pe ecran in timpul comenzilor se datoreaza unui oscilator intern (din PCA 84C640P)care are ca elemente exterioare R1337 si C1315 din pinul 28.Afisarea propriuzisa provine din pinii 22,23,24,25 de unde semnalele R,G,B si FB sunt aplicate CI TDA3561A cu stima Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2004 Partajează Postat Noiembrie 10, 2004 Verifica impulsurile de linii si cadre care vine spre procesor.Eu am avut aceasta problema din cauza baleiajului vertical (TDA3563B ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum