Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masurarea si verificarea tuburilor cu vid si cu gaz

Ovidanie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

3

• Badman

1

• ALVIN

1

• sebi_c

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

Am reusit sa cumpar si eu aceasta carte, ma apuc si eu la batranete sa strang carti... anul trecut cumparam de mecanica si turnatorie(vroiam sa ma fac turnator dar auzisem intre timp ca nu mai e la moda de cand a murit Ceausescu) iar acum de lampi. Aveti o idee unde pot gasi o lista cu carti utile pe aceasta tema ?

Link spre comentariu

Am reusit sa cumpar si eu aceasta carte, ma apuc si eu la batranete sa strang carti... anul trecut cumparam de mecanica si turnatorie(vroiam sa ma fac turnator dar auzisem intre timp ca nu mai e la moda de cand a murit Ceausescu) iar acum de lampi. Aveti o idee unde pot gasi o lista cu carti utile pe aceasta tema ?

Incearca sa gasesti "Indreptar de Radioelectronica" de A.A. Kulikovski si vei avea o sinteza .Ovidanie ca de obicei prezinta carti foarte folositoare , merita felicitat
Link spre comentariu

Cine crezi ca are o asemenea lista? Eu cumpar carte tehnica veche din anticariate. Cam la doua saptamani vizitez cele doua anticariate din Suceava. Din anticariat cumpar cartea cu 2-4 lei, daca as cumpara online aceeasi carte pretul ar fi 10-15 lei...plus transprtul inca 10 lei. Trebuie doar sa ai grija sa nu exagerezi ...uneori imi sta mintea in loc cand vad ce cartii vand unii...

Link spre comentariu

Bravo, Ovidanie! Cartea asta lamureste multe lucruri! In partea a doua, la tranzistoare, parca era un "tracer" pentru ele. Interesant ar fi sa o postezi spre observatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări