mihaitss Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Salut, tuturor! Am un samsung i9000 la care s-a stricat mufa de alimentare, trebuie sa o tin intr-o anumita pozitie, si voiam sa o schimb. Am gasit o mufa de alimentare micro usb insa are 5 pini inloc de 7 cum are i9000. Curiozitatea este daca o pot monta. Ma gandeam ca este posibil sa o pun in mijloc de la 2 la 6 pe placa, crezand ca primul si ultimul sunt neimportante. Acum vreau sa-mi spuneti daca fac bine ce vreau sa fac. Multumesc! Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 de obicei la cele cu 7 pini , pe placa sunt primele 2+ si ultimele 2-, bafta, restul lasa-i nelipiti http://www.ceptelefonutamirkursu.net/wp ... g-ways.jpg Link spre comentariu
bugytech Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Atentie la I9000 mufa se prinde "in" placa nu "pe" placa. Nu merita facute improvizatii. Se gasesc mufe la orice furnizor gsm la pretul de 5 lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum