yo9hnf Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Sper sa nu fiu off-topic... Am o bormasina cu acumulatori Einhell BT-CD 18 (acumulator 18V) careia i s-a defectat variatorul. Cautand pe net nu am gasit niciun variator care sa se protriveasca. Am gasit in spatele pietei OBOR, pe strada ZIDURI MOSI (unde este un mic "bazar") un variator NOU cu 20 lei, pe care este scris JIN DING EA-12/z1 . Acest variator are corpul identic cu cel original, DOAR butonul de apasare este mai mare (cel original era albastru, iar cel after-market este portocaliu). Eu am facut urmatoarele modificari: -am scos butonul portocaliu; -am scurtat firele tranzistorului iar apoi l-am pus pe radiatorul original (cel din piata avea firele mai lungi si tranzistorul pus pe un radiator separat de intrerupator; cel original avea tranzistorul prins de intrerupator); -dupa asamblare am mai taiat din butonul original (cel albastru) si apoi l-am lipit de parghia butonului. Schema de montare a butonului din piata este mai jos : Sper ca nu v-ati plictisit ! Am postat acest topic deoarece s-ar putea ca si altii sa se loveasca de aceasta problema si astfel le pot oferii solutia. 1 Link spre comentariu
todorovicm Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Sper sa nu fiu off-topic... Am o bormasina cu acumulatori Einhell BT-CD 18 (acumulator 18V) careia i s-a defectat variatorul. Cautand pe net nu am gasit niciun variator care sa se protriveasca. Am gasit in spatele pietei OBOR, pe strada ZIDURI MOSI (unde este un mic "bazar") un variator NOU cu 20 lei, pe care este scris JIN DING EA-12/z1 . Acest variator are corpul identic cu cel original, DOAR butonul de apasare este mai mare (cel original era albastru, iar cel after-market este portocaliu). Eu am facut urmatoarele modificari: -am scos butonul portocaliu; -am scurtat firele tranzistorului iar apoi l-am pus pe radiatorul original (cel din piata avea firele mai lungi si tranzistorul pus pe un radiator separat de intrerupator; cel original avea tranzistorul prins de intrerupator); -dupa asamblare am mai taiat din butonul original (cel albastru) si apoi l-am lipit de parghia butonului. Schema de montare a butonului din piata este mai jos : Sper ca nu v-ati plictisit ! Am postat acest topic deoarece s-ar putea ca si altii sa se loveasca de aceasta problema si astfel le pot oferii solutia. Salut.Am si eu aceeasi problema cu intrerupator/variator bormasina cu acumulator Stern,insa se potriveste perfect.Rugamintea mea ar fi daca ma poti ajuta sa obtin si eu un asemenea intrerupator/variator.Platesc bine.Te rog mult ajuta-ma yo9hnf...Daca imi raspunzi la rugaminte am sa-ti dau datele mele de contact.Cu stima Aurel... Salut.Am si eu aceeasi problema cu intrerupator/variator bormasina cu acumulator Stern,insa se potriveste perfect.Rugamintea mea ar fi daca ma poti ajuta sa obtin si eu unu sau chiar doua, asemenea intrerupator/variator de tip JIN DING EA-25/Z1.Platesc bine.Te rog mult ajuta-ma yo9hnf...Daca imi raspunzi la rugaminte am sa-ti dau datele mele de contact.Cu stima Aurel... Editat Decembrie 12, 2014 de todorovicm Link spre comentariu
todorovicm Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Imi pare rau ca nu poti sa ma ajuti.Aici in Maramures nu gasesc acel intrerupator,insa in piete din orase mari,cum e si acel Bazar din spatele pietii Obor.Platesc dublu pret.E greu de facut bine in ziua de azi... Link spre comentariu
ndc74 Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 te-as fi putut ajuta eu ca mai ajung din cand in cand pe la obor, dar din pacate nu stiu taraba exact. acolo sunt o gramada de tarabe inghesuite si incarcate, incat daca nu sti la sigur unde sa cauti e aproape imposibil sa gasesti ceva. e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan. poate ne spune colegul yo9hnf numarul tarabei sau macar locatia aproximativa sa nu pierd jumatate de zi cautand ca bezmeticul. Link spre comentariu
todorovicm Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Salut.Multumesc mult ca mi-ai raspuns ndc74.Am trimis mai multe mesaje colegului yo9hnf,insa nu "a mai dat nici un semn de viata".Totusi te rog f.mult daca ajungi in zona respectiva cumpara-mi 2 buc intrerupatoare ca sa am pe"veci",pana se strica bormasina.Sunt pensionar si nu imi permit bormasina performanta.In gospodarie m-am folosit bine de aceasta bormasina Stern.Cu riscul de a ma repeta,daca ajungi in Bucuresti in zona respectiva,cumpara-mi acele intrerupatoare chinezesti.Le poti pune intr-un plic si imi trimiti cu plata ramburs.Promit si ma tin de cuvant ca voi plati dublu pretul lor.Multumesc anticipat .Cu stima Aurel... Link spre comentariu
ndc74 Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Buna ziua, V-am cumparat azi cele 2 intrerupatoare JIN DING EA-12/z1 de la obor. Avea 2 modele. electronic erau la fel, doar ca unul are butonul mai mare si celalalt putin mai mic. Am luat din ambele modele cate o bucata. Va costa 40 ron ambele butoane si cam 10 ron posta ramburs (suma totala de rambursat 50ron). Nu trebuie sa-mi platiti nimic in plus, ca nu ma pricopsesc eu cu banii de la dumneavoastra. Eu pot sa le pun la posta luni, ca azi s-a inchis, dar trebuie sa-mi dati adresa pe privat (PM). Link spre comentariu
mihaighe Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 V-am cumparat azi cele 2 intrerupatoare JIN DING EA-12/z1 de la obor. Nu trebuie sa-mi platiti nimic in plus, ca nu ma pricopsesc eu cu banii de la dumneavoastra. Bravo tie si Sarbatori Fericite .Asta e spiritul Craciunului. 1 Link spre comentariu
todorovicm Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Bravo tie si Sarbatori Fericite .Asta e spiritul Craciunului. Doamne ajuta pe toata lumea... Sarbatori fericite si La multi ani... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 ...Asta e spiritul Craciunului. Da. De aceea am inchis si eu ochii la tot offtopicul asta. Acum ca s-a rezolvat, lasati subiectul sa avanseze doar din punct de vedere tehnic. Link spre comentariu
todorovicm Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Buna ziua, V-am cumparat azi cele 2 intrerupatoare JIN DING EA-12/z1 de la obor. Avea 2 modele. electronic erau la fel, doar ca unul are butonul mai mare si celalalt putin mai mic. Am luat din ambele modele cate o bucata. Va costa 40 ron ambele butoane si cam 10 ron posta ramburs (suma totala de rambursat 50ron). Nu trebuie sa-mi platiti nimic in plus, ca nu ma pricopsesc eu cu banii de la dumneavoastra. Eu pot sa le pun la posta luni, ca azi s-a inchis, dar trebuie sa-mi dati adresa pe privat (PM). Am primit pachetul.Cele doua sunt super ok.Multumesc f.mult,m-ati facut fericit de ziua mea 21.12..Cand veniti prin Maramures,sa ma anuntati si va ofer ospitalitatea morosenilor,adica a dacilor liberi.Sarbatori fericite si un calcuros La multi ani, tuturor rudelor si prietenilor dvs. ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum