Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere amplificatoare LiquidPower

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

S-a mai scris de 'n' ori pe forum despre aceste minuni,raspunsul e NU ,sunt tepe la sigur, au carcase frumos finisate ce dau senzatia de amplificator pro,iar inauntru.. :sparge: din aceeasi categorie mai fac parte Ibiza Amp, Konig, Ming Sound ,Skytech si multe alte petarde chinezesti care isi declara puteri de sute/mii de wati intr-un segment de pret de 300-1000 lei,au de regula leduri albastre pe front panel si denumiri de care mai nimeni nu a auzit .. un exemplu de amplificator decent la bani putini : The T.Amp e800.. are in jur de 400w RMS/canal si costa undeva la 7-8 milioane nou..scula cu care iti faci destul de bine treaba,in limitele ei, in aceasi gama entry level se situeaza firme ca Behringer ,Alto,Samson,Blue-Tech,Omnitronic ( de preferat in ordine inversa).. uita de LQP,pe bune.. :speriat

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

A trecut si pe la mine un LQP 350,iar ca finali are Tr TIP41-TIP42 !!!!!De auzit se aude bine curat,clar dar ca putere lasa de dorit,deci nu isi merita banii,este mai puternic ci TDA 7294!!!!

Daca a trecut si pe la tine acel model de amplificator, nu puteai sa-i scoti transformatorul si sa-l pastrezi si sa nu-mi tragi mie teapa????!!?

-Scuze colegilor de forum pentru interventia facuta!-

Link spre comentariu

Tocmai de aia nu trimit nimic si nu fac schimburi fara plata IN AVANS a coletului sau macar fara asigurarea platii transportului...

Nu cred ca ii convine cuiva sa plateasca transportul si sa nu isi ridice coletul...

Probabil ca a dat ce avea, pe la el prin zona si nu s-a mai complicat, insa putea sa te anunte...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări