Dorin007 Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Am tot cautat pe net,dar nu am gasit niste pareri generale despre acasta firma de amplificatoare,as dori niste pareri despre aceste amplificatoare in general,daca sunt bune de ceva,etc... Link spre comentariu
retrosong Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Da,gunoaie chinezesti Link spre comentariu
EDDIY Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 S-a mai scris de 'n' ori pe forum despre aceste minuni,raspunsul e NU ,sunt tepe la sigur, au carcase frumos finisate ce dau senzatia de amplificator pro,iar inauntru.. din aceeasi categorie mai fac parte Ibiza Amp, Konig, Ming Sound ,Skytech si multe alte petarde chinezesti care isi declara puteri de sute/mii de wati intr-un segment de pret de 300-1000 lei,au de regula leduri albastre pe front panel si denumiri de care mai nimeni nu a auzit .. un exemplu de amplificator decent la bani putini : The T.Amp e800.. are in jur de 400w RMS/canal si costa undeva la 7-8 milioane nou..scula cu care iti faci destul de bine treaba,in limitele ei, in aceasi gama entry level se situeaza firme ca Behringer ,Alto,Samson,Blue-Tech,Omnitronic ( de preferat in ordine inversa).. uita de LQP,pe bune.. Link spre comentariu
marcellino Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 A trecut si pe la mine un LQP 350,iar ca finali are Tr TIP41-TIP42 !!!!! De auzit se aude bine curat,clar dar ca putere lasa de dorit,deci nu isi merita banii,este mai puternic ci TDA 7294!!!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Este fix aceeasi firma chinezeasca care livreaza amplificatoare OEM branduite in Europa / Asia ca : BIEMA , BLUE TECH , IMG Stage Line sau alte marci ultra low cost entry level etc .Daca sunteti prieteni cu Google veti gasi imagini suficiente la o simpla cautare ... chiar si scheme . Link spre comentariu
TIN Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 A trecut si pe la mine un LQP 350,iar ca finali are Tr TIP41-TIP42 !!!!!De auzit se aude bine curat,clar dar ca putere lasa de dorit,deci nu isi merita banii,este mai puternic ci TDA 7294!!!! Daca a trecut si pe la tine acel model de amplificator, nu puteai sa-i scoti transformatorul si sa-l pastrezi si sa nu-mi tragi mie teapa????!!? -Scuze colegilor de forum pentru interventia facuta!- Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Fi mai explicit, cu ce te-a tepuit omul? Link spre comentariu
TIN Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 (editat) Avea la vanzare o carcasa de amplificator si am propus un schimb cu un transformator toroidal 630w confectionat la Petra, care valora mai mult, dar am lasat la pret,numai ca schimbul nu a mai avut loc - am ramas cu traful si transportul platit ( dar cand o sa trec prin Bistrita am sa-i fac o vizita) http://www.elforum.info/topic/85221-carcasa-amplificator/ Editat Iunie 3, 2014 de TIN Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 (editat) Tocmai de aia nu trimit nimic si nu fac schimburi fara plata IN AVANS a coletului sau macar fara asigurarea platii transportului... Nu cred ca ii convine cuiva sa plateasca transportul si sa nu isi ridice coletul... Probabil ca a dat ce avea, pe la el prin zona si nu s-a mai complicat, insa putea sa te anunte... Editat Iunie 3, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
TIN Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Vina e in totalitate a mea, treaba proasta e ca transformatorul nu a venit inapoi(nu cunostea drumul), deci il foloseste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum