MifTy Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 n-am avut ce face, şi m-am apucat să văd cam ce ştie softul ăsta... m-am apucat să bag mai întâi o schemă, să-i simulez funcţionarea, etc, etc... dar am nişte dureri de cap. 1. am în schemă un condensator eletrolitic, dar n-am alt simbol decât de condensator nepolarizat. mi-e că lipseşte şi modelul, aşa că degeaba aş face eu un simbol, şi atât. întrebare: există librării pentru Tina descărcabile pe net? 2. lăsând asta la o parte... termin de desenat schema, dau ERC... şi mă trezesc cu câteva warninguri. o parte au fost uşor de depistat, dar mai am f-o 3 la care parcă-s chior: zice că am terminale neconectate, dar sunt bine-mersi conectate! ca să mă asigur, am şters şi am refăcut conexiunile de 2-3 ori, nimic! da, înainte să fac topicul, am căutat pe forum după "TINA", dar n-am găsit mare lucru în afară de câteva discuţii la bodegă... şi 2-3 întrebări gen "e ceva de capul lui?"... da, ştiu şi că e SPICE-based, dar n-am folosit "mirodenia" decât o dată, pe vremea când mai era aplicaţie de DOS... şi nu m-a entuziasmat prea tare... şi încă un lucru: mai există şi o chestie pe nume TinaLab http://www.tinalab.com/English/tinalab/ ... e singurul mod în afară de cel virtual prin care pot folosi osciloscopul integrat în simulator? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum