Vizitator suiram777 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 buna am un incubator argis si am o problema cu el. la temperatura in loc sa ii apara temperatura din incubator apare 888 si tot palpaie iar in loc sa incalzeasca baga aer rece chiar daca am pus stabilizator de tensiune, credeam ca este din tensiunea electrica dar nu este de acolo nu imi dau seama ce poate fi am sa atasez si cateva poze cu partea de electronica poate va dati seama cei care va mai pricepeti la incubatoare ce poate fi cu ea . va multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 100% partea electronica defecta; ce are e greu de spus fara niste masuratori. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 schimbai termostatul,cele mai reusite au fost cele echipate cu c.i.tda1023 in rest sunt niste stifturi Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 recomand cea ce mi-o facut colegu @bercioiu sa il schimbi cu ceva ce se poate repara daca te va ajuta eu te voi servi cu proiectul si cu ce se poate :dautate aici pe la pagina 3-4-5 sunt poze cu cea ce am realizat euviewtopic.php?f=33&t=162410 Link spre comentariu
Vizitator suiram777 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 100% partea electronica defecta; ce are e greu de spus fara niste masuratori. nu vreau sa contrazic pe nimeni dar de ce pe timpul nopti merge normal si spre seara nu? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 in mod sigur microcontrolerul are ceva probleme ori o pierdut ceva secventa si nu mai stie exact de unde sa o ia ori sa dus ceva Link spre comentariu
validae Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 O explicatie ar fi aceea ca are o sursa de alimentare precar conceputa si sensibila la perturbatii electrice in retea.Noaptea, activitatile umane sunt mult reduse (rar se aprinde cate un bec la baie, un TV, etc.) Insa seara se mai face cate ceva prin case, se mai macina o cafea, se mai da o gaura in zid si toate astea genereaza paraziti in retea.Termostatul fiind receptiv (din cauza alimentarii proaste) la acesti paraziti din retea - clacheaza.Aci se vede si punctul slab al tehnologizarii excesive si dependente de microcomputere - sensibilitatea la paraziti electrici pe alimentare, care pot corupe softurile, etc. Un termostat cuminte si simplu cu orice integrat de doi lei ar face treaba mai simplu si stabil decat microcontrolerul acela, dar asa suntem noi...ne place sa vedem display-uri luminoase Incearca sa aplici la intrarea in termostat un filtru EMI sau doua in cascada si sa vezi minune ! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 referitor la ce spune colegu @validae aveam un proiector led care la apucat damblaua (a explodat intr-o seara )dar cata vreme functiona aveam niste dungi pe tv vizibile de la distanta mica si nu stiam de la ce erau credeam ca se duce si el cum a crapat sursa in proiectorul led nu mai apar dungile acu posibil sa ai si mneata o sursa in comutatie prost facuta care introduce armonici in retea si sa le preaia incubatorul poate fi un tv sau nici te miri ce aparat SUCCES in descoperirea defectului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum