Marian Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Actualizare: -1 kit regulator in comutatie 8A=>redresor auto a plecat catre @cata82, cateva poze din timpul asamblarii: Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Foarte ingrijit lucrat, n-am cuvinte. Se vede ca pui pasiune in ceea ce faci. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Multumesc pentru apreciere. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Actualizare: -1 kit regulator in comutatie ajustabil la 5,5A, a plecat catre @IsBlacks. Cer scuze pentru intarzierea expeditiei, a fost motivata de niste probleme personale. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Actualizare: -Pe perioada sarbatorilor pun "lacat" atelierului astfel incat nu vor mai putea fi satisfacute comenzi noi, mai am 2 cereri primite deja pe privat care sunt in curs de executie dupa care iau o pauza, urmand sa reiau lucrul dupa 7 Ianuarie. Daca doriti va puteti trece "pe lista" postand cererea voastra doar aici pe topic ( asta din considerente de transparenta ), daca pana atunci apar cereri noi la reluarea lucrului vor fi preluate in ordinea in care au fost postate aici pe topic. Va multumesc pentru intelegere si pentru interes. Cu stima, Marian. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 A ajuns coletul astazi, executat foarte ingrijit! Va multumesc, si nu va faceti probleme in legatura cu intarzierea, nu este nici o problema! Link spre comentariu
Vizitator laricele Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Buna dimineata! Doresc si eu un kit regulator serie DC-DC in comutatie, 1,3-30Vcc @ 0,1-3,5A, dupa sarbatori daca se poate! Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Ok multumesc pentru interes, s-a notat. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Actualizare: -Prima dintre cele 2 comenzi despre care vorbeam mai sus la postarea cu Nr.95, tocmai a fost expediata, este vorba despre un regulator in comutatie la 3,5A care a plecat catre @Boricean Marcel. Link spre comentariu
nasturica Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Salut am nevoie de un stepdown de la 12 volti la 5 volti la.....20 amperi....ceva idei .....multumesc. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 http://www.elforum.info/topic/87480-sursa-coboratoare-de-la-12v-la-5v-de-putere/ Un topic deja bine documentat, si transpus in realizare practica cu succes, poate fi usor adaptat nevoilor tale. Regulatoarele mele sunt configurate pentru alti parametrii. EDIT: Actualizare -1 kit regulator 5,5A a plecat catre @amudsen, este cea de a 2-a comanda pe care o mai aveam de livrat acum inainte de sarbatori dintre cele mentionate la postarea cu Nr. 95. Cer scuze colegului pentru intarzierea de cateva zile in livrare, mai ales avand in vedere faptul ca plata s-a facut in avans, cineva mi-a cam incurcat niste planuri si in consecinta abea azi am reusit sa ajung la posta. Asa cum am spus voi relua livrarea comenzilor dupa sarbatori, puteti lasa comenzi noi aici pe topic ( doar pe topic ) in caz ca ceva va intereseaza, dar executia va avea loc dupa 7 Ianuarie in ordinea postarii comenzilor. Va multumesc pentru interes si va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Cu stima, Marian. Link spre comentariu
Vizitator Boricean Marcel Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 MULTUMESC MARIAN COLETUL A SOSIT TOTUL E OK LA MULTI ANI SARBATORI FERICITE ..!! Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Ok ma bucur ca a sosit cu bine. Multumesc pentru interes si pentru urarile de bine, Sarbatori fericite! Link spre comentariu
amudsen Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 In sfarsit am ajuns si pe acasa, am primit montajul, foarte bine lucrat ca intodeauna, sursa mea topaia de nerabdare sa fie completa (a primit si ea de craciun ceva ). Multumiri si Sarbatori Fericite! Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Mi-a promis doamna de la posta ca o sa primesti inainte de craciun coletul si ma bucur ca a avut dreptate, ma bucur ca a sosit cu bine, sa le stapanesti mult si bine si sa-ti fie de folos. Multumesc si eu mult pentru interes, si sarbatori cu de toate din cele bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum