Vizitator Hight Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 (editat) Au ajuns si la mine kiturile. La fel foarte bine pachetul ambalat iar montajul facut foarte bine. Multumesc. Recomand Editat Noiembrie 8, 2014 de Hight Link spre comentariu
quinn Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Eu astept si sursa care alimenteaza regulatorul! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Multumiri pentru interes, intr-adevar va fi curand sper eu si o sursa care sa alimenteze regulatoarele mele, vroiam sa fie o surpriza dar ai desconspirat-o... Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Trebuie sa fac o precizare si sper sa nu fiu inteles eronat. De cateva zile sunt internat in spital pentru niste investigatii, si se pare ca o sa mai stau aici cateva zile cel putin. Acum scriu de pe mobil dar in curand nici asa nu o sa mai pot intra deoarece traficul s-a cam dus. Am 2 cereri pentru regulatoare pe care din pacate vreau sau nu, o sa fiu nevoit sa le aman satisfacerea, unul din colegi deja a facut plata in avans si acum va trebui sa mai astepte pentru ca pur si simplu nu pot promite ca livrarea se va face saptamana asta, si asta deoarece nu stiy sigur cand o sa ajung acasa. Motiv pentru care imi cer scuze colegilor si ii asigur de seriozitate maxima. Va multumesc pentru intelegere si promit sa revin cu actualizarea situatiei de cum ajung acasa. Marian. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Sanatate ... Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Actualizare: -1 buc. kit regulator serie in comutatie de 5,5A a plecat catre @amudsen. Link spre comentariu
geopop Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 va salut!vreau si eu un kit sursa com 1,3v-30v/5,5A. [email protected] astept.mersi! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Salut. Multumesc pentru interes, s-a notat, discutam detaliile pe privat. Link spre comentariu
amudsen Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 A ajuns cu bine regulatorul, foarte bine realizat si ambalat sa reziste la cadere din avion. Multumesc si revin. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Multumesc si eu pentru apreciere, un beneficiar multumit e cea mai mare satisfactie. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Va salut , ma bucur ca suteti sanatos si ca va duceti munca mai departe , am suferit si eu cu rinichii dar ..... am trecut peste asta . Va doresc multa sanatate si sa fiti alaturi de noi si sa ne ajutati mai departe asa cum o faceti in fiecare zi . Scuze de of-topic, dar va respect foarte mult . STIMA SI MULT RESPECT. 1 Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Rog mult sa mi se vorbeasca "la per tu", sunt un simplu taran si nu merit eu pronume de politete. In alta ordine de idei multumesc mult pentru gandurile bune, la fel doresc si eu tuturor colegilor de pe elforum, sanatate cat cuprinde, restul vin de la sine daca pui suflet in ceea ce faci. Link spre comentariu
Vizitator Ionut Badea Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Salut,am 5 sateliti si un soubufer Lg de la un dvd,as vrea sa le pun pe un tv,daca as putea?satelitii au rated imput power de 30wati si max imput power 60w la 6 ohmi,si basul 70w respectiv 140w la 8ohmi,iar tv-ul are iesiri difuzor extern(audio out),casti,sound optic,difuzor extern optic hdmi si in spate mufe rotunde multi colore(1galben,1alb,2rosii,1albastru),mai are 1 scart lunga cu aceea de casti .ma intereseaza o placa de amplificare sa o pun pe subufer ca sa i dau sunetul din tv pe boxe si sa mearga ca la dvd. (mentionez ca toate difuzoarele au doar fire si carcasa)astept raspuns sau pe email [email protected] multumesc. Editat Decembrie 1, 2014 de Ionut Badea Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Actualizare: -1 kit regulator in comutatie la 5,5A a plecat catre @geopop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum