Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

Trebuie sa fac o precizare si sper sa nu fiu inteles eronat.

De cateva zile sunt internat in spital pentru niste investigatii, si se pare ca o sa mai stau aici cateva zile cel putin. Acum scriu de pe mobil dar in curand nici asa nu o sa mai pot intra deoarece traficul s-a cam dus. Am 2 cereri pentru regulatoare pe care din pacate vreau sau nu, o sa fiu nevoit sa le aman satisfacerea, unul din colegi deja a facut plata in avans si acum va trebui sa mai astepte pentru ca pur si simplu nu pot promite ca livrarea se va face saptamana asta, si asta deoarece nu stiy sigur cand o sa ajung acasa. Motiv pentru care imi cer scuze colegilor si ii asigur de seriozitate maxima.

Va multumesc pentru intelegere si promit sa revin cu actualizarea situatiei de cum ajung acasa.

Marian.

Link spre comentariu

Va salut , ma bucur ca suteti sanatos si ca va duceti munca mai departe , am suferit si eu cu rinichii dar ..... am trecut peste asta .

Va doresc multa sanatate si sa fiti alaturi de noi si sa ne ajutati  mai departe asa cum o faceti in fiecare zi .

Scuze de of-topic, dar va respect foarte mult .

STIMA SI MULT RESPECT.

Link spre comentariu

Rog mult sa mi se vorbeasca "la per tu", sunt un simplu taran si nu merit eu pronume de politete.

In alta ordine de idei multumesc mult pentru gandurile bune, la fel doresc si eu tuturor colegilor de pe elforum, sanatate cat cuprinde, restul vin de la sine daca pui suflet in ceea ce faci.

Link spre comentariu
Vizitator Ionut Badea

Salut,am 5 sateliti si un soubufer Lg de la un dvd,as vrea sa le pun pe un tv,daca as putea?satelitii au rated imput power de 30wati si max imput power 60w la 6 ohmi,si basul 70w respectiv 140w la 8ohmi,iar tv-ul are iesiri difuzor extern(audio out),casti,sound optic,difuzor extern optic hdmi si in spate mufe rotunde multi colore(1galben,1alb,2rosii,1albastru),mai are 1 scart lunga cu aceea de casti .ma intereseaza o placa de amplificare sa o pun pe subufer ca sa i dau sunetul din tv pe boxe si sa mearga ca la dvd. (mentionez ca toate difuzoarele au doar fire si carcasa)astept raspuns sau pe email  [email protected] multumesc.

Editat de Ionut Badea
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări