Marian Postat Octombrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Actualizare: Un kit regulator in comutatie varianta 5,5A a plecat azi catre @quinn: Link spre comentariu
itube Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Aveti mesageria blocata pentru mine, cum putem discuta ? Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=1048248 Am lasat acolo in acea postare Nr meu, am remediat acum si problema mesageriei, deci metoda de comunicare o puteti alege Dvs. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Actualizare: Un kit regulator varianta 3,5A a plecat catre @turcu_dan. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Actualizare: -Un regulator serie in comutatie varianta 5,5A a plecat catre @Aw Genetix. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 (editat) Am primit coletul in urma cu cateva zile, foarte bine ambalat. Montajul este lucrat cu mare atentie la detalii si foarte ingrijit, practic ai putea zice ca e un kit de fabrica. Sunt multumit de achizitia facuta si chiar nu ma asteptam sa arate asa bine, urmeaza doar sa-i fac o cutie si sa-l pun la treaba. Cei care au nevoie pot comanda cu incredere, nu vor fi dezamagiti..... Numai bine si spor ...... Editat Octombrie 29, 2014 de turcu_dan 1 Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Multumiri pentru aprecieri, sa-l stapanesti sanatos si sa te folosesti de el cat mai mult. Link spre comentariu
lamarin Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Salut ! Sper sa nu uiti de mine. 1 Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Nu uit de nimeni garantat, doar ca am avut mai multe comenzi si le-am luat pe fiecare in ordine, maine sper eu va fi gata si regulatorul tau. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Actualizare: Amplificatorul Electromures AS15201 de AICI a fost vandut pe alt site, deci nu mai este valabil. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Am primit si eu coletul, foarte bine impachetat, un montaj executat foarte bine, robust si compact. Intr-adevar ca de fabrica. De asemenea am primit si suport tehnic, pentru elaborarea alimentarii kitului. Tot respectul. Recomand. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Va multumesc tuturor pentru aprecieri, ele conteaza cel mai mult, nu ce iau pe ele ( va asigur ca nu ma inbogatesc catusi de putin ), un client satisfacut e mai mult decat orice poate oferi o suma de bani oricare ar fi ea, de aceea fac tot posibilul sa lucrez cat mai ingrijit, si mi se pare normal sa asigur suport tehnic pe privat oricui chiar daca uneori nu are neaparata legatura cu kiturile mele. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Actualizare: -2 kituri amplificator mosfet au plecat azi catre @Hight. Cateva poze: -Un kit regulator serie in comutatie varianta 5,5A ( detalii AICI ) a plecat azi catre @lamarin. -Un kit redresor auto ( detalii AICI ) a plecat azi catre @booghi01. In continuare disponibile in diverse variante la cerere, daca pot sa va servesc, cu siguranta o voi face, deci nu ezitati sa intrebati. Toate cele bune. Link spre comentariu
Vizitator booghi01 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Kitul a ajuns in aceasta dimineata. Produsul a venit foarte bine ambalat iar montajul arata foarte bine. Iti multumesc inca o data pentru efortul depus. Ca recomandare......nu pot spune decat ca eu sigur o sa mai comand ceva de pe la el ) Florin Link spre comentariu
lamarin Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Azi am primit coletul, foarte bine ambalat, un montaj bine făcut. Mulțumesc ! Recomand. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum