oltean24 Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Acum 8 ore, Marian a spus: Am primit placile: Sa-mi zici te rog daca ramane valabila comanda. Spor. Sigur.si preu cu defazor Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 21, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Te referi la cele de aici: https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=2081332 In regula, multumesc, am notat si se rezolva. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2023 Actualizare: -Am plasat comanda pentru un nou lot de placi la preurile cu defazor. Probabil undeva spre sfarsitul lunii acesteia ori la inceputul lui Martie o sa le am. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 23, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2023 Actualizare: -Am primit noul lot de placi pentru modulele preamplificator cu corector si defazor. Primul este rezervat, disponibile 9 bucati. Spor. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2023 Actualizare: -Inca 2 module preamplificator cu corector si defazor rezervate. Mai raman 7 disponibile din lotul actual. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 8, 2023 Autor Partajează Postat Martie 8, 2023 Actualizare: -2 module MPA300.V2 si 2 module DC-detect stereo au plecat catre @Isorin. Link spre comentariu
Isorin Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Am primit modulele MPA 300 și DC- detect. Am fost impresionat de cum arata. De asemenea despre ambalare și expediție. Im plus, de remarcat, au venit însoțite de instrucțiuni de utilizare. Toată stima pentru Marian. Recomand cu căldură. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 11, 2023 Autor Partajează Postat Martie 11, 2023 Va multumesc pentru apreciere si interes. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 3, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Actualizare: Pentru ca se apropie sarbatorile pascale si o sa fie o perioada extrem de aglomerata, pentru moment taraba se inchide aici! Am ceva comenzi in asteptare care au prioritate, dar comenzi noi nu se mai preiau pana nu stiu exact cand. Deci momentan topicul se inchide! Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 11, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Actualizare: -Ultimele 4 module MPA300.V2 din lotul actual au plecat azi catre @Cilibiu. Comanda de alte pcb-uri nu stiu sigur cand voi face deoarece sunt ceva chestiuni de pus la punct. Spor. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 28, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Actualizare: -2 module audio MP100.V3S cu finali MJL4281/4302 au plecat catre @Cilibiu. Mai sunt 5 disponibile din lotul actual. -4 module Filtru activ stereo trece banda au plecat catre @alexy. _________________________________ Redeschid astfel topicul si dau liber la comenzi noi. Lista completa aici: https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=2120658 Spor. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 9, 2023 Autor Partajează Postat Mai 9, 2023 Actualizare: -2 module MP100.V3S au plecat catre @victor_wts. -Alte 2 rezervate pentru un amplificator complet care se construieste la cerere. Asadar cu doar o placa ramasa libera declar lotul actual epuizat. Comanda de placi noi o sa plasez zilele astea, urmand sa le primesc in cca 2-3 saptamani. Spor. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 8, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2023 Actualizare: -Redevin disponibile modulele MP100.V3S! Prezentare completa: https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=2086798 11 bucati pe stoc. Spor. Link spre comentariu
amudsen Postat August 11, 2023 Partajează Postat August 11, 2023 Am primit modulul protecție difuzoare. Că de obicei un produs profesional, cu instrucțiuni, cu tot ce trebuie. Mulțumiri pentru Marian, spor in toate proiectele pe care le ai! Recomand cu căldură. Link spre comentariu
Marian Postat August 11, 2023 Autor Partajează Postat August 11, 2023 Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum