Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

On 5/8/2022 at 1:45 PM, cipriyan123 said:

Buna ziua. Mai sunt disponibile 2 module mpa100v3 și un modul de protecție dc detect stereo.?

Scuze ca raspund greu, am fost preocupat cu diverse.

Da, am disponibil tot ce ai solicitat, confirma-mi te rog comanda in PM si ma apuc deindata de ele.

Link spre comentariu

Actualizare:

Asa cum spuneam in pagina anterioara modulele mixer de pana acum ies din oferta pe motiv de upgrade.

Ei bine, am lucrat destul de mult timp la noua varianta, schema este gata, la fel si desenul pcb si va prezint aici o vizualizare 3d a gerberelor reprezentand aspectul placilor:

Pcb17bottom.png
Pcb17top.png

Modificarile sunt dupa cum urmeaza:

-Am scos partea de preamplificare microfon pentru ca aceasta exista pe placutele echo, si acolo e mult mai utila. 

-Am scos indicatorul de clip deoarece mult mai important este un astfel de circuit care sa monitorizeze direct amplificatorul final. 

-Am optimizat corectorul de ton pentru un raspuns mai simetric si o mai buna separatie a benzilor.

-Am marit tensiunea de alimentare pentru a mari tensiunea de iesire ( ca scop fiind folosirea cu succes a lui si pe amplificatoare de putere mare ).

Si avem asa:

- 2 seturi de intrari stereo balsansate ( cu posibilitate de selectie nebalansat din jumper ).

- Castig 26db ( amplificare 22x ).

- Reglaj individual de volum pe fiecare set de intrari, si reglaj master.

- Corector de ton pe 3 cai, +/-15db.

- Selectie individuala caracteristica iesiri "Inversor/Neinversor" din jumper.

- Defazor pe iesiri comutabil din jumper pentru a facilita conexiunea in punte a 2 canale de amplificator.

- Toate legaturile sunt cu conectori de calitate ( nu va mai trebui sa lipiti nimic ).

- Semnal maxim iesire minim 3,5Vrms sub clipping ( suficient pentru amplificatoare de putere foarte mare ).

Urmeaza comanda de placi si apoi asamblarea si testarea primului modul, apoi lansarea lor aici.

Am sa va tin la curent. 

Spor.

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce faceti solicitari daca nu le confirmati?

Mai sus Ciprian a intrebat acelasi lucru si apoi n-a mai zis nimic ( nici la PM nu raspunde ).

Acum Crivatg intreaba si apoi nu mai zice nimic...

Ne bagam in seama doar ca sa...ne bagam in seama?

N-as vrea sa incep sa iau masuri.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări