Marian Postat Mai 4, 2021 Autor Partajează Postat Mai 4, 2021 Hristos a inviat! Nu. Spor. Link spre comentariu
Marian Postat August 26, 2021 Autor Partajează Postat August 26, 2021 Redresor acumulatori 12V Este cel bazat pe surse ATX modificate, schema modificarii imi apartine si o gasiti pe topicul dedicat de la alimentatoare. Specificatii: -Tensiune iesire stabilizata ( regim tensiune constanta ) -Curent maxim de incarcare 10A -Regim curent constant, reglabil din potentiometru intre 0 si 10A -Afisaj led tensiune si curent de incarcare -Protectie la polaritate inversa pe acumulator -Protectie la scurt si suprasarcina pe iesire -Protectie supratensiune pe retea -Clesti cu cabluri si mufe pentru iesire, plus cablu pentru alimentare, incluse Poze: Disponibile 5 bucati ( ultimele, tinand cont ca altele NU voi mai face ). Pret: 100 lei buc. Livrare cu posta, 15 lei pentru plata ramburs, sau 10 lei pentru plata in cont. Link spre comentariu
Marian Postat August 27, 2021 Autor Partajează Postat August 27, 2021 Actualizare: Unul dintre redresoare a plecat, mai sunt 4. Link spre comentariu
Marian Postat August 28, 2021 Autor Partajează Postat August 28, 2021 Actualizare: 3 redresoare rezervate, mai este diponibil doar unul.. Link spre comentariu
Marian Postat August 30, 2021 Autor Partajează Postat August 30, 2021 Actualizare: Azi au plecat si celelalte 4 redresoare, deci nu mai sunt valabile. Spor. Link spre comentariu
ionescu vicentiu Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 buna ziua v-asi ruga sa-mi trimiteti si mie un Modul DC-detect Stereo V2 detalii pe privat Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 Salutari. Ok se rezolva. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2021 On 9/20/2016 at 7:26 PM, Marian said: Actualizare: NOU! -Module audio MP100.V3 placi de fabrica! Asa cum am promis anterior ( AICI ) pun in vanzare noile module audio MP100.V3, astea is placile: Am mai lucrat putin la schema pentru a o aduce fix unde am dorit eu, am reconfigurat cablajul pentru fabrica, si azi am primit placile, si am si asamblat si testat primul modul, si vin cu rezultatele aici. Intai cateva poze, prima spune destule zic eu ( finalii->n-au nevoie de descriere ): Cateva specificatii in urma masuratorilor reale: -Sensibilitate intrare aproximativ 1,1VRMS -Alimentare recomandata intre +/-20Vcc si +/-35Vcc -Putere garantata 100W pe 4 Ohm la +/-35Vcc -Protectie la scurtcircuit accidental pe iesire ( intervine cam pe la 2 Ohm ) -Banda de frecvente -3db masurata real 5Hz - 200Khz! -THD masurat real 0,0009%, 40W/8Ohm -Zgomot de fundal zero ( iesire muta pe osciloscop ) Pret 120 lei Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci; Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei Nota Vechile module MP100.V3 de AICI ies din acest moment din oferta! Actualizare: Masuratoare reala a FFT si THD la modulele MP100.V3: Link spre comentariu
pop Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 La 24.04.2018 la 15:35, Marian a spus: Actualizare: Module Mixer audio stereo! Lansez o noua versiune a modulelor mixer audio stereo. Noutatea este adaugarea unui control volum "master". Specificatii: -2 intrari stereo linie, castig 28db ( 25x ) -2 intrari mono microfon, castig 40db ( 100x ) -Functie "Phantom Power" -Control individual volum linie -Control individual volum microfon -Control volum Master ( general ) -Corector ton pe 3 benzi ( joase, medii, inalte ) -Indicator clip cu led -Impedanta intrari linie 50k ( cuplaj AC ) -Impedanta intrari mic 50k ( cuplaj AC ) -Impedanta iesire 100R ( cuplaj AC ) -Amplitudine maxima iesire 2,8Vrms ( masurati ) -Alimentare recomandata 15-25Vcc ( stabilizare inclusa pe placa ) -Dimensiuni 150*50mm Operationalele sunt NE5532, alese pentru zgomot foarte mic. Intrarile de microfon pot fi folosite fie pe microfoane dinamice, fie electret. Poze: Pret 90 lei Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci; Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei Buna ziua, Rog transmiteti un mesaj cu schema electrica . Multumesc. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Nu se dau schemele proiectelor comerciale. In alta ordine de idei: On 11/7/2017 at 2:41 PM, Marian said: NOU! -Module audio full simetrice MPA300.V2 Specificatii: -Configuratie full simetrica -Putere 300W / 4 Ohm, si 150W / 8 Ohm -Protectie la scurt -Reglaj offset -Raspuns in frecventa liniar 10hz-20khz -Finali mosfet complementari -Alimentare recomandata +/-40.....+/-65Vcc -Impedanta sarcina 4-8 Ohm -Impedanta intrare 33k -Amplificare 33x ( 30db ) -Sensibilitate intrare 1Vrms Schema si desenul cablajului imi apartin, placile sunt comandate la fabrica. Componentele sunt de provenienta sigura si de calitate de top, pentru performanta si fiabilitate. Pe langa poze aveti si 2 clipuri video cu teste specifice. Asigur asistenta pre si post-achizitie. Poze: Pret 190 lei Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci; Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei Analiza FFT si THD si pentru MPA300.V2. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Sarbatori fericite tuturor! Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 10, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2022 Actualizare: -Un modul echo a plecat in afara forumului. Mai sunt alte 6 disponibile din lotul actual. https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=1509798 -Deasemeni ultimul modul disponibil de preamplificator cu corector de ton a fost rezervat. https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=1663460 Cu aceasta ocazie vor iesi din oferta pe motiv de upgrade. O urmatoare varianta cu ceva modificari si optimizari urmand sa fie disponibila undeva in primavara sper. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 Actualizare: -Datorita problemelor de stocuri pe la toti marii distribuitori la unele repere esentiale pentru regulatorul SLC10A, acesta devine momentan indisponibil ( mama ei de criza de semocinductori care nu se mai termina... ). Va anunt de cum se rezolva problema disponibilitatii. Spor. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Mai 8, 2022 Partajează Postat Mai 8, 2022 Buna ziua. Mai sunt disponibile 2 module mpa100v3 și un modul de protecție dc detect stereo.? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 9, 2022 Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 Salutari. In principiu da, o sa verific totusi azi si confirm in PM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum