Marian Postat August 27, 2020 Autor Partajează Postat August 27, 2020 Actualizare: -2 module DC-detect stereo au plecat catre @okean. Link spre comentariu
okean Postat August 31, 2020 Partajează Postat August 31, 2020 Recomand cu placere ! Link spre comentariu
Marian Postat August 31, 2020 Autor Partajează Postat August 31, 2020 Multumesc. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Actualizare: -2 filtre active au plecat in afara forumului. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Actualizare: -2 module DC-detect, un regulator de 5,5A, si unul sincron de 10A, au plecat in afara forumului. Spor. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 (editat) Actualizare: De ceva timp lucrez la un nou proiect comercial, o sursa in comutatie ( SMPS ) complexa destinata alimentarii de amplificatoare audio. Proiectul se apropie de concretizare si tin sa va prezint o avanpremiera constand in 2 imagini cu vizualizare 3D a fisierelor gerber. Am lucrat mult in faza de proiectare ( faza mea preferata, trebui sa recunosc ), atat la schema cat si la pcb ( ambele evident imi apartin ), pentru ca mi-am propus niste tinte care trebuiau atinse, si pe parcurs au aparut si ceva aditionale, si totul trebuia tratat cu atentia cuvenita. Urmeaza panelizarea proiectului pentru predarea comenzii de placi la fabrica, apoi asamblarea testarea si lansarea proiectului pe piata. Specificatiile sunt: -Alimentare retea 150-245Vca -PFC activ -Iesiri principale preselectabile la alegerea beneficiarului: +/-60; +/-70 sau +/-85Vcc. -Putere 1500W ( suficient pentru 2 canale pe 4 ohm indiferent de tensiunile principale alese ). -Iesire auxiliara simetrica stabilizata +/-15Vcc, maxim 0,1A, pentru preuri sau corectoare, ori alt sistem de procesare audio. -Iesire simpla stabilizata de 12Vcc, la maxim 0,3A pentru protectii DC. -Alimentare ventilator sursa controlata termic functie de temperatura radiator sursa. -Alimentare ventilatoare auxiliare ( se pot alimenta 2 ventilatoare de 12V ), controlata termic functie de temperatura radiatorului finalilor audio. -Toate iesirile auxiliare sunt izolate galvanic individual, evitand astfel interferente sau bucle de masa. -Protectie la supracurent si scurtcircuit ( indicata cu led ). -Protectie la supratemperatura ( indicata cu led ). -Protectie la supratensiune pe retea. -Soft-start pe retea. -Randament estimat 90%. Pretul la care se va vinde un exemplar inca nu a fost stabilit, deci nu ma intrebati despre el, o sa-l aflati la momentul potrivit. ZI buna. Editat Septembrie 28, 2020 de Marian Link spre comentariu
kari Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Buna asa ceva mai aveti disponibil ? SLC10A => Regulator buck sincron ajustabil 30V/10A. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Salutari. Da, este disponibil. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 (editat) Actualizare: Va prezentam cu ceva timp in urma niste imagini generate de un vizualizator gerber 3d online indicand cel mai nou proiect comercial la care lucrez, azi am primit placile de la fabrica ( prin DHL ) si vi le prezint in pozele de mai jos. Mai sunt de comandat ceva maruntisuri pentru ea ( la Digikey ) apoi urmeaza asamblarea si testarea primului exemplar. Pretul estimat pentru un exemplar ar trebui sa se invarta in jurul a 1000 de lei, poate putin mai mult. Momentan stocul este de 5 seturi de placi, deci 5 exemplare. O sa va tin la curent. Zi buna. Editat Octombrie 19, 2020 de Marian Link spre comentariu
kari Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 La 15.10.2020 la 7:47, Marian a spus: Salutari. Da, este disponibil. Multumesc, cu amabilitatea unui coleg de forum , am rezolvat, multumesc. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Doresc o protectie DC pt boxe. Daca se poate lega in paralel sa poata rupe mai mult de150W iau 2. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 Salut. Scuze pentru intarziere, Sunt foarte ocupat in ultima perioada si abia mai am timp de forum. Se pot inseria contactele duble ale releului pentru marirea sarcinii suportabile ( asa se recomanda si in pdf ). Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 (editat) Actualizare: -2 module regulator 5,5A.V2 au plecat catre Dl @rosmarin. Mai sunt 2 placi deci 2 bucati disponibile. O sa mai dureze pana la refacerea stocului. Editat Noiembrie 25, 2020 de Marian Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Actualizare: -2 module DC-detect stereo au plecat azi catre @DonNCSS. Mai am 10 placi disponibile, deci 10 module DC-detect stereo. Alt lot de placi nu stiu sigur cand o sa comand. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 NOU! -Sursa SMPS 1500 cu PFC activ pentru audio! V-am vorbit recent despre cel mai nou proiect comercial, o sursa de putere pentru audio, este gata si vi-o prezint. Ca de obicei schema si desenul cablajului imi apartin, placile sunt comandate la fabrica iar de asamblare ma ocup eu in totalitate. Toate componentele sunt de la distribuitori seriosi si sunt atent selectionate pentru a putea oferi calitate si fiabilitate ( lucru reflectat si in pret ). Principalul ei avantaj este prezenta PFC-ului activ care permite variatii destul de mari pe retea fara efecte asupra iesirii, si tot pfc-ul este cel care permite caderea in sarcina atat de mica, este pana la urma un soi de stabilizare indirecta a iesirii principale. Specificatii: -Alimentare retea, 150-245Vca -Convertor principal semipunte -PFC activ -Iesire principala preselectabila la alegerea beneficiarului: +/-60; +/-70 sau +/-85Vcc, nestabilizati -Putere maxima 1500W ( suficient pentru 2 canale pe 4 ohm indiferent de tensiunile principale alese ) -Iesire auxiliara simetrica stabilizata +/-15Vcc, maxim 0,1A, pentru preuri sau corectoare, ori alt sistem de procesare audio -Iesire simpla stabilizata de 12Vcc, la maxim 0,3A pentru protectii DC -Alimentare ventilator sursa ( 120mm ) controlata termic functie de temperatura radiator sursa -Alimentare ventilatoare auxiliare ( se pot alimenta 2 ventilatoare de 12V ), controlata termic functie de temperatura radiatorului finalilor audio -Toate iesirile auxiliare sunt izolate galvanic individual, evitand astfel interferente sau bucle de masa -Randament masurat 90% la Pmax -Cadere de tensiune in sarcina maxima 6V masurati direct intre ramuri ( adica 3V per ramura ) -Protectie la supracurent si scurtcircuit ( indicata cu led ) -Protectie la supratemperatura, cu histeresis ( indicata cu led ) -Protectie la supratensiune pe retea -Soft-start pe retea -Dimensiuni L-l-h: 216mm*190mm*80mm -Greutate 2kg Nota: Primul exemplar, cel din pozele de mai jos, are iesirea principala la +/-85Vcc, deci se vinde ca atare. Urmatoarele 4 bucati din lotul disponibil vor avea iesirea solicitata de cumparator la plasarea comenzii. Poze: Alaturi de sursa cumparatorul primeste: -Papuci 6,3 mama pe fir, 11 buc -Mufa mama sir pini cu 2 contacte, 3 bucati ( pentru leduri si NTC ) -Mufa mama sir pini cu 3 contacte, 1 bucata ( pentru iesirea auxiliara simetrica +/-15Vcc ) -Contacte metalice mufe sir pini, 9 bucati -Senzor NTC de 10k ce va fi montat de beneficiar pe radiatorul finalilor audio si conectat la placa auxiliarelor de la sursa, in locul indicat in poze, cu ajutorul unei mufe sir pini cu 2 contacte -Leduri pentru indicarea protectiilor, care vor fi montate de beneficiar pe panoul amplificatorului si conectate la placuta de control in locurile indicate in poze, cu ajutorul a cate o mufa sir pini cu 2 contacte Pret: 1150 lei Pretul este fix iar plata se face doar in avans in cont ( costurile rambursului ar fi prea mari indiferent de metoda de livrare ), sper ca nu-si pune cineva intrebari referitoare la seriozitatea mea, topicul asta e lung si graitor, iar eu nu-mi permit sa fac tampenii. Asigur ca de obicei asistenta pre si post-achizitie. Livrarea cu posta ( gratis din partea mea ) Sau prin curier rapid, disponibila doar varianta Fan Courier, plata livrarii se va face de catre destinatar la receptia coletului. Personal recomand varianta curierului, insa alegerea va apartine. Spor. Marian. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum