Marian Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 Actualizare: -Inca 2 module regulator 10A au fost rezervate, unul de catre Dl Puscas ( @rosmarin ), si unul de catre cineva din afara forumului. Asadar 6 module rezervate, si 4 disponibile. N-am anticipat un astfel de interes ca as fi comandat mai multe placi... Link spre comentariu
rosmarin Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 Va multumesc .Astept anuntul dvs final. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 20, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2019 Actualizare: -Inca 2 module regulator sincron de 10A au fost rezervate de catre @m-iulian. Mai sunt deci 2 disponibile din cele 10 placi comandate. Toate cele bune. Link spre comentariu
m-iulian Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Gabriel69 Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Un număr de contact, dacă se poate. Am un radio cd auto defect. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2019 [email protected] Ma poti contacta acolo. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 5, 2019 Autor Partajează Postat Martie 5, 2019 (editat) Actualizare: -Inca un modul regulator sincron 10A rezervat de cineva din afara forumului, deci in total 9 module rezervate. Am primit azi placile regulatorului si totul pare in regula ( nu am avut timp sa le verific foarte atent, am avut o zi foarte incarcata ): Am primit 11 bucati, dintre care asa cum am zis 9 sunt deja rezervate, iata lista cronologica a rezervarilor ( adica ordinea in care au fost facute ): 1. Daniel Leucuta - Facebook, 1 modul; 2. Termure Vasile - Facebook, 1 modul; 3. @Dan85 - elforum, 1 modul; 4. @Ovidanie - elforum, 1 modul; 5. @rosmarin - elforum, 1 modul; 6. Cristian Popescu - Facebook, 1 modul; 7. @m-iulian - elforum, 2 module; 8. Chivulescu Stefan - OLX, 1 modul; Rog colegii de pe forum mentionati sa confirme sau eventual sa infirme rezervarea ( va asigur ca nu se pune problema supararii daca va razganditi ) ca sa stiu ce am de facut. O sa iau legatura si cu cei de pe facebook pentru a confirma rezervarile si o sa va tin la curent. Momentan am ceva de lucru la o sursa asa ca plantarea o sa inceapa pe joi sau vineri functie de timpul disponibil, cand or sa fie gata va anunt. Toate cele bune. Marian. LE: Pretul lor la fi 160 lei ( pret fix ). Editat Martie 5, 2019 de Marian Link spre comentariu
Marian Postat Martie 5, 2019 Autor Partajează Postat Martie 5, 2019 (editat) In regula Dan, multumesc pentru interes. Contul deindata ce modulul tau va fi gata. Spor. LE: Actualizare: Prima rezervare din lista tocmai a fost anulata de catre autor ( Daniel Leucuta ), prin urmare 8 module sunt teoretic rezervate, si 3 disponibile, iar prima persoana din lista a devenit acum Dl Termure Vasile. Toate cele bune. Marian. Editat Martie 5, 2019 de Marian Link spre comentariu
rosmarin Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 Confirm dl Marian Link spre comentariu
Marian Postat Martie 6, 2019 Autor Partajează Postat Martie 6, 2019 (editat) Va multumesc tuturor. Lista actualizata rezervari: 1. Daniel Leucuta - Facebook, 1 modul; - Anulat 2. Termure Vasile - Facebook, 1 modul; - Confirmat 3. @Dan85 - elforum, 1 modul; - Confirmat 4. @Ovidanie - elforum, 1 modul; - Confirmat 5. @rosmarin - elforum, 1 modul; - Confirmat 6. Cristian Popescu - Facebook, 1 modul; - Confirmat 7. @m-iulian - elforum, 2 module; - Confirmat 8. Chivulescu Stefan - OLX, 1 modul; - Confirmat La lista se adauga inca o comanda: 9. Ionut Daniel Figher - Facebook, un modul. Toate cele bune tuturor. Editat Martie 7, 2019 de Marian Link spre comentariu
Marian Postat Martie 8, 2019 Autor Partajează Postat Martie 8, 2019 Actualizare: Azi ma apuc de lucru la regulatoarele de 10A. Ordinea de executie si livrare este: 1. Termure Vasile - Facebook, 1 modul; 2. @Dan85 - elforum, 1 modul; 3. @Ovidanie - elforum, 1 modul; 4. @rosmarin - elforum, 1 modul; 5. Cristian Popescu - Facebook, 1 modul; 6. @m-iulian - elforum, 2 module; 7. Chivulescu Stefan - OLX, 1 modul; 8. Ionut Daniel Figher - Facebook, 1 modul; 9. @Peter Gyorfi - elforum, 1 modul; Toate cele bune. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 9, 2019 Autor Partajează Postat Martie 9, 2019 (editat) Nou: -Redresor auto 12V stabilizat obtinut din sursa ATX! Sunt o versiune noua a redresoarelor modificate din surse ATX prezentate aici: https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=1653410 Modalitatea de modificare este cea descrisa aici: https://www.elforum.info/topic/82737-modificare-sursa-atx-proiect-didactic/ Specificatii: -Alimentare 230Vca ( retea ); -Tensiune de iesire stabilizata si fixa la 14,4V; -Curent de incarcare reglabil din potentiometru intre 0 si 10A; -Functie comutabila desulfatare; -Afisaj digital LED tensiune si curent de incarcare; -Cabluri iesire rosu/negru 2x2,5mm^2 cu mufe si clesti pentru acumulator, incluse; -Lungime cabluri iesire 1,5m; -Cablu de alimentare inclus; -Protectie supratensiune pe retea; -Protectie scurtcircuit si suprasarcina pe iesire; -Protectie polaritate inversa pe acumulator; Poze: Pret 100 lei. Daca platiti in avans in cont, posta costa 10 lei; Daca platiti ramburs posta costa 15 lei; Alegerea va apartine. Momentan disponibile 4 bucati gata de livrare. Pe masura ce timpul imi va permite voi mai asambla si altele. Toate cele bune. Marian. Editat Martie 9, 2019 de Marian Link spre comentariu
Marian Postat Martie 11, 2019 Autor Partajează Postat Martie 11, 2019 (editat) Nou! -SLC10A => Regulator buck sincron ajustabil 30V/10A. Azi am terminat si ultimele teste ce ma interesau la acest regulator astfel incat vin cu prezentarea completa si finala la el. Regulatorul este destinat echiparii unei surse de laborator cu gabarit foarte mic la o putere considerabila, si cu randament excelent. Datorita redresarii sincron cu mosfet, incarcarea de acumulatori se poate face doar inseriind o dioda cu plusul iesirii catre acumulator ( va fi inclusa in pachet ). Alimentarea se poate face de la un traf de retea de 24 sau 25Vca cu 10A sau eventual de la o sursa in comutatie stabilizata la 35Vcc cu 10A. Daca doriti sa reduceti zgomotul sau riplul puteti utiliza un filtru LC suplimentar inseriat cu iesirea. Ca de obicei la proiectele mele comerciale, schema si desenul cablajului imi apartin, placile sunt executate de fabrica ( pcbway ) si asamblarea deasemeni imi apartine. Specificatii: -Configuratie convertor principal buck sincron; -Frecventa convertor principal 110khz; -Alimentare recomandata 35Vcc la 10A ( maximul admis pe intrare este 40Vcc masurati in gol ); -Tensiune iesire reglabila intre 0 si 30Vcc; -Curent de sarcina reglabil intre 0 si 10A; -Randament maxim, masurat in sarcina, 96,7%; -Alimentare ventilator inclusa pe placa, cu control automat al turatiei functie de temperatura ( destinata strict pentru ventilatorul inclus pe placa ); -Zgomot masurat diferential, in sarcina maxima, aproximativ 200mV varf la varf; -Riplu de tensiune masurat pe iesire in sarcina maxima, aproximativ 15mV varf la varf; -Protectie la sarcini inductive; -Protectie la scurtcircuit si suprasarcina pe iesire; -Dimensiuni fizice 100mm*75mm*60mm; Randamentul masurat la diferite tensiuni si curenti: Sunt convins ca stiti, totusi precizez pentru a nu lasa loc de indoieli. La 5V pe iesire randamentul mai redus din grafic este normal, acolo isi fac simtita prezenta convertoarele auxiliare si pierderile in comutatie. Poze: Pret: 175 lei. Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci; Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei; Asa cum stiti primul lot a fost de 11 placi, mai ramasese un singur regulator disponibil, a fost rezervat si acela de cieva din afara forumului, deci momentan nu mai am altele disponibile ( o sa reimprospatez lotul de placi cat mai curand o sa pot ). Maine primul exemplar va pleca catre prima persoana din lista prezenta pe pagina anterioara. O sa primiti fiecare notificari in privat de cum regulatorul rezervat este gata de livrare. Toate cele bune. Marian. Editat Iunie 1, 2020 de Marian Actualizare pret si livrare Link spre comentariu
Marian Postat Martie 12, 2019 Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 (editat) Actualizare: Primul modul regulator 10A a plecat catre beneficiar ( Termure Vasile facebook ). Lista actualizata mai jos: 1. Termure Vasile - Facebook, 1 modul - Expediat! 2. @Dan85 - elforum, 1 modul - Gata de livrat! 3. @Ovidanie - elforum, 1 modul - In lucru! 4. @rosmarin - elforum, 1 modul; 5. Cristian Popescu - Facebook, 1 modul; 6. @m-iulian - elforum, 2 module; 7. Chivulescu Stefan - OLX, 1 modul; 8. Ionut Daniel Figher - Facebook, 1 modul; 9. @Peter Gyorfi - elforum, 1 modul; 10. Greenattics Attics - Facebook, 1 modul; Toate cele bune. Editat Martie 12, 2019 de Marian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum