valica Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Abia acum am vazut si EU acest topic, ma inscriu si EU pentru in kit de 5.5A. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2014 Ai mesaj privat. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Actualizare: -Un regulator in comutatie ajustabil varianta 5,5A a plecat catre @awy1917. -Maine sper sa pot face acelasi tip de livrare si pentru @valica. Disponibile in continuare regulatoare, amplificator Electromures complet reconditionat, kituri amplifuri mosfet, detalii in postarile anterioare. Link spre comentariu
Vizitator Marius86 Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Salut! M-ar interesa si pe mine un pret(daca ma poti ajuta) pt un proiect... Am un traf de 10A si vreau sa fac un redresor, am nevoie de o punte redresoare si de un kit de reglaj al amperajului, gen sa pot regla amperaj mai mic pt bateria moto si mai mare pt bateria auto. Merci! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Salut. Adica ai nevoie de un regulator cu tensiunea fixa la cca 14,4V si curentul ajustabil gen 1-10A, corect? Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Ok spune-mi te rog ce tensiune Vca are transformatorul despre care vorbesti? Link spre comentariu
Vizitator Marius86 Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 (editat) Ok spune-mi te rog ce tensiune Vca are transformatorul despre care vorbesti? 18Vca Editat Iulie 1, 2014 de Marius86 Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Atunci ar fi in regula, as putea reconfigura schema regulatorului meu, si reproiecta cablajul, o sa continuam discutia pe privat, maine o sa fiu plecat si nu stiu cand revin, dar te voi cauta eu cu mesaj privat. Link spre comentariu
Vizitator Marius86 Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Atunci ar fi in regula, as putea reconfigura schema regulatorului meu, si reproiecta cablajul, o sa continuam discutia pe privat, maine o sa fiu plecat si nu stiu cand revin, dar te voi cauta eu cu mesaj privat. Am inteles, astept PM de la tine. Multumesc de atentie! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Actualizare: -Un regulator in comutatie ajustabil, varianta 5,5A a plecat catre @valica; -Mai sunt pe lista de asteptare @Ovidanie cu una bucata regulator in varianta 5,5A, si @oltean24 cu 2 bucati regulator tot varianta 5,5A; O sa incerc sa fac tot posibilul pentru satisfacerea comenzilor in timp util, solicit doar putina intelegere deoarece mai am si alte proiecte la comanda de rezolvat, incerc sa-mi fac timp pentru toti si toate. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 Actualizare: In seara asta am terminat lucrul la un regulator in comutatie varianta 5,5A pentru @Ovidanie si va prezint cateva imagini menite a descrie unele etape din executia sa: Totodata se pare ca este necesara un soi de lista de asteptare pentru a nu exista vre-un soi de discutii nedorite: -@oltean24 cu 2 bucati de regulator varianta 5,5A; -@Ovidanie cu inca o bucata regulator tot varianta 5,5A, catre care expedierea va avea loc dupa executia acestui de-al 2-lea; Realizarea lor va avea loc undeva saptamana viitoare deoarece trebuie refacut stocul de componente la unele repere necesare, si vor fi executate interlacat printre alte proiecte care asteapta de ceva timp. Multumesc anticipat pentru intelegere si bineinteles multumsc tuturor pentru interes. Cu stima, Marian. Link spre comentariu
MariusUDR Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Sunt si eu interest de doua kituri, dar ma interseaza daca se poate face limitarea pe maxim 4 A. Am bobinat un transformator (toroidal) de 250VA cu doua infasurari de 25V si vreau sa ma opresc cu limitarea la 4A. Daca se poate realiza ma inscriu pe lista de asteptare! Stima ! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2014 Desigur ca se poate, continuam pe privat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum