Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Marius86

Salut! M-ar interesa si pe mine un pret(daca ma poti ajuta) pt un proiect... Am un traf de 10A si vreau sa fac un redresor, am nevoie de o punte redresoare si de un kit de reglaj al amperajului, gen sa pot regla amperaj mai mic pt bateria moto si mai mare pt bateria auto. Merci!

Link spre comentariu
Vizitator Marius86

Atunci ar fi in regula, as putea reconfigura schema regulatorului meu, si reproiecta cablajul, o sa continuam discutia pe privat, maine o sa fiu plecat si nu stiu cand revin, dar te voi cauta eu cu mesaj privat.

Am inteles, astept PM de la tine. Multumesc de atentie!

Link spre comentariu

Actualizare:

-Un regulator in comutatie ajustabil, varianta 5,5A a plecat catre @valica;

-Mai sunt pe lista de asteptare @Ovidanie cu una bucata regulator in varianta 5,5A, si @oltean24 cu 2 bucati regulator tot varianta 5,5A;

O sa incerc sa fac tot posibilul pentru satisfacerea comenzilor in timp util, solicit doar putina intelegere deoarece mai am si alte proiecte la comanda de rezolvat, incerc sa-mi fac timp pentru toti si toate.

Link spre comentariu

Actualizare:

In seara asta am terminat lucrul la un regulator in comutatie varianta 5,5A pentru @Ovidanie si va prezint cateva imagini menite a descrie unele etape din executia sa:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Totodata se pare ca este necesara un soi de lista de asteptare pentru a nu exista vre-un soi de discutii nedorite:

-@oltean24 cu 2 bucati de regulator varianta 5,5A;

-@Ovidanie cu inca o bucata regulator tot varianta 5,5A, catre care expedierea va avea loc dupa executia acestui de-al 2-lea;

Realizarea lor va avea loc undeva saptamana viitoare deoarece trebuie refacut stocul de componente la unele repere necesare, si vor fi executate interlacat printre alte proiecte care asteapta de ceva timp.

Multumesc anticipat pentru intelegere si bineinteles multumsc tuturor pentru interes.

Cu stima,

Marian.

Link spre comentariu

Sunt si eu interest  de doua kituri, dar ma interseaza daca se poate face limitarea pe maxim 4 A. Am bobinat un transformator (toroidal) de 250VA cu doua infasurari de 25V si vreau sa ma opresc cu limitarea la 4A. Daca se poate realiza ma inscriu pe lista de asteptare! Stima !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări