Marian Postat Martie 24, 2018 Autor Partajează Postat Martie 24, 2018 (editat) 1 hour ago, humulin said: Sunt interesat de sursa Presupun ca te referi la asta simetrica. Ok multumesc, a ta va fi. Spune-mi te rog cu preferi sa platesti, ramburs sau in cont. Adresa ta o am de la sursa 35V/5A ( daca mai este valabila ). Toate cele bune. Editat Martie 24, 2018 de marian Link spre comentariu
Marian Postat Martie 27, 2018 Autor Partajează Postat Martie 27, 2018 Actualizare: Sursa de aici: https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=1654734 A plecat catre @humulin Daca exista interes mai pot face si altele, ma gasiti pe privat. Toate cele bune. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 27, 2018 Partajează Postat Martie 27, 2018 On 3/20/2018 at 3:11 PM, marian said: Nici gratis nu le vreti? Uau... ma faceti sa cred ca cineva mananca ce nu trebuie despre mine pe undeva, altfel nu-mi explic lipsa de interes pentru ceva GRATIS! In fine... Stai linistit, nici al meu nu se vinde ! Nu cred ca are lumea ceva cu tine, e o chestie generalizata... Lumea din romania nu e interesata de calitate. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 27, 2018 Partajează Postat Martie 27, 2018 Pai poate ar trebui sa ofere 2 sa i-si faca omul un amplificator stereo!Pe la noi nu conteaza calitatea ci cantitatea!Sunt pasionati pe afara care dau pe amp si boxe cat am da noi pe o casa la tara! Link spre comentariu
Marian Postat Martie 27, 2018 Autor Partajează Postat Martie 27, 2018 (editat) Dudi Mersi pentru postare. Probabil ai dreptate, oricum am retras oferta, eram cat se poate de serios in a dona un modul MPA300.V2 ( costurile de productie sunt ceva mai mult de 100 lei ), dar n-a interesat pe nimeni, deci... As fi zis ca problema e lipsa de interes pentru electronica, dar nici produse finite si gata de folosit nu atrag cumparatori ( ampliful tau, ampliful meu )... Emil, de-as fi avut resurse nelimitate, probabil as fi donat 2 module, dar asa amintesc proverbul ala "calul de dar nu se cauta la dinti". Editat Martie 27, 2018 de marian Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 27, 2018 Administratori Partajează Postat Martie 27, 2018 Acum 21 minute, marian a spus: probabil as fi donat 2 module Cred ca ar fi cea mai mare prostie, chiar daca romanul il primeste gratis tot are ceva de comentat ba mai mult le cere si nu face nimic cu ele Link spre comentariu
Marian Postat Martie 27, 2018 Autor Partajează Postat Martie 27, 2018 Pacat ca nu pot sa-ti dau like Vasile, ca mare dreptate ai Link spre comentariu
Marian Postat Martie 27, 2018 Autor Partajează Postat Martie 27, 2018 2 hours ago, marian said: Probabil ai dreptate, oricum am retras oferta, eram cat se poate de serios in a dona un modul MPA300.V2 ( costurile de productie sunt ceva mai mult de 100 lei ), dar n-a interesat pe nimeni, deci... Si totusi o voi face, un modul MPA300.V2 va merge gratis la un domn din Iasi ( un vechi colaborator care se ocupa cu sonorizari ), il va testa undeva dupa Paste, si va reveni cu detalii, bune sau rele. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 30, 2018 Autor Partajează Postat Martie 30, 2018 Actualizare: Un modul audio MPA300.V2 ( prezentare aici: https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=1600421 ) a plecat catre Domnul Stefan din Iasi, gratis asa cum am promis, urmeaza ca dansul sa efectueze testele de auditie si sa revina cu concluzii, asta undeva dupa Paste! _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Sursa ATX modificata pentru redresor auto ( 12V, 0-10A ) descrisa aici: https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?do=findComment&comment=1653410 A fost vanduta in afara forumului. Din pacate afisajele inca nu mi-au sosit, deci nu pot termina altele la fel, dar cand le primesc ( Doamne ajuta sa ajunga! ) voi anunta aici si voi face inca un astfel de redresor. Toate cele bune. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 (editat) La 27.03.2018 la 17:19, Emil 1986 a spus: Sunt pasionati pe afara care dau pe amp si boxe cat am da noi pe o casa la tara! Si atunci cine ii impiedica pe romani sa-si vanda produsele afara?Sau produsele Made in Romania nu prezinta interes pentru cei de afara nici daca ofera calitate? @marian Poti sa stergi aceasta postare cand doresti in caz ca te deranjeaza. Editat Martie 30, 2018 de cipri_mury Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 5 hours ago, cipri_mury said: Si atunci cine ii impiedica pe romani sa-si vanda produsele afara?Sau produsele Made in Romania nu prezinta interes pentru cei de afara nici daca ofera calitate? @marian Poti sa stergi aceasta postare cand doresti in caz ca te deranjeaza. Pai ce pe romani ii cheama harman kardon sau mai stiu eu ce firma!Am auzit ca acum si lautari daca nu vad sigla ELECTRO-VOICE sau Dynacord nu vor sa cante ! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Nu-i vorba de asta,dar totusi sunt romani care fac multi bani vanzand pe site-uri gen ebay sau amazon.Evident ca aici nu ma refer special la amplificatoare ci in general.Este adevarat ca trebuie si sa ai norocul de a vinde in draci pentru a iesi profit cat de cat.Totusi haide sa nu-i poluam topicul lui Marian. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 2, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Actualizare: 3 module procesor voce echo au plecat in afara forumului. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 16, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Actualizare: Am actualizat link-urile pozelor la toate produsele ce inca se afla in oferta, acum se vad toate. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Actualizare: Module Mixer audio stereo! Lansez o noua versiune a modulelor mixer audio stereo. Noutatea este adaugarea unui control volum "master". Specificatii: -2 intrari stereo linie, castig 28db ( 25x ) -2 intrari mono microfon, castig 40db ( 100x ) -Functie "Phantom Power" -Control individual volum linie -Control individual volum microfon -Control volum Master ( general ) -Corector ton pe 3 benzi ( joase, medii, inalte ) -Indicator clip cu led -Impedanta intrari linie 50k ( cuplaj AC ) -Impedanta intrari mic 50k ( cuplaj AC ) -Impedanta iesire 100R ( cuplaj AC ) -Amplitudine maxima iesire 2,8Vrms ( masurati ) -Alimentare recomandata 15-25Vcc ( stabilizare inclusa pe placa ) -Dimensiuni 150*50mm Operationalele sunt NE5532, alese pentru zgomot foarte mic. Intrarile de microfon pot fi folosite fie pe microfoane dinamice, fie electret. Poze: Pret 90 lei Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci; Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei Editat Iunie 1, 2020 de Marian Actualizare livrare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum