Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

Mariane e topic de vanzari sau topic de dare de seama ?

In fiecare zi aflam cate module au mai plecat in afara forumului.

Sa fie intr-un ceas bun daca e asa de mare cerere.

Cat costa documentatia functionala pentru modificarea sursei de calculator ? Am ceva surse de pc si nevoie personala pentru niste iesiri mai aiurea, 36V , 55V.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Actualizare:

Sursa SMPS pentru audio stoc de placi reinnoit, disponibile 10 bucati, detalii aici:
https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1514943

Module audio MP100.V3 stoc de placi reiinoit, disponibile deasemeni 10 bucati, detalii aici:

https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1426986

001.jpg

001.jpg

Link spre comentariu

Ca o continuare a postarii de aici:

https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1556800

Va prezint:

Sneak peak MPA300.V2!
O avanpremiera sumara la un nou proiect comercial la care lucrez, si care va fi lansat sper eu in curand.
Este un upgrade ale unor module mai vechi de-ale mele MPA300 pe care le aveam disponibile pe placi home made.

Noile module vor fi realizate pe placi de fabrica, componentele SMD vor domina ( cu cateva exceptii ), finali mosfet, configuratia va fi una full simetrica, protectia la scurt inclusa, schema si cablajul imi apartin, iar performantele vor fi de top din toate punctele de vedere ( hi-fi veritabil dupa orice standard existent ). Mai multe detalii veti putea descoperi atunci, momentan va las sa va delectati cu aceste
2 imagini cu aspectul estimat de un gerber viewer al placilor.

Top15.png

Bot15.png

Marian.

Link spre comentariu

Actualizare:

1 modul procesor voce echo a plecat in afara forumului.

Actualizare:

Sursa SMPS pentru audio stoc de placi reinnoit, disponibile 10 bucati, detalii aici:
https://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1514943

001.jpg

2 Module SMPS pentru audio rezervate de Serbanp, 8 ramase disponibile din lotul curent.

O zi buna.

Link spre comentariu

Azi am preluat coletul . A ajuns in cele mai bune conditii. Se vede lucrarea de profesionist . Sunt incepator si practic electronica , ca si hoby , dar până si un novice ca mine poate sa-si dea seama ca ceea ce am primit de la tine este la nivel pro .Big like !

Editat de tehniumpc
Link spre comentariu

Actualizare:

De vanzare una bucata Amplificator Mosfet 70W, cel de aici de pe forum:
Este un amplificator proiectat si construit de mine cu ani in urma, si prezentat atunci pe forum.
Este in perfecta stare de functionare.
Il vand deoarece nu-l mai folosesc de destul de mult timp, plus ca mai am inca 3 si spatiul a devenit o problema.

Cateva specificatii:
-Putere 2x70W pe 4 Ohm
-Protectie DC-detect pentru boxe
-Preamplificator si corector de ton pe 2 cai ( poate fi folosit direct cam cu orice sursa de semnal )
-Control balans
-Intrare RCA si DIN5
-Control turatie ventilator functie de temperatura radiatorului

Scheme complete si alte detalii pe topicul de pe forum ( accesati link-ul de mai jos ):

Amplificatorul a suferit zilele astea cateva interventii printre care inlocuire potentiometrii cu unii rotativi ( cei vechi erau irecuperabili ), refacere legaturi electrice, curatare de praf, etc...

Pret 350 lei.
Plata ramburs sau in avans in cont.
Cumparatorul plateste si taxele de transport.
Livrarea cu posta sau eventual cu fan curier
La cerere se poate ridica si personal ( ma anuntati dinainte, ca sa stiu sa fiu acasa ).

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

Editat de Marian
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări