Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Actualizare:

De azi s-au reluat livrarile si preluarea de comenzi, si au plecat acum 4 colete dupa cum urmeaza:

-2 Module regulator 5,5A.V2 au plecat catre @Cipcirip.

-1 Modul mixer audio stereo Pro a plecat catre @Bogdan_bogdan998.

-1 Modul mixer audio stereo Pro a plecat in afara forumului.

-1 Modul procesor audio echo a plecat in afara forumului.

Toate cele bune tuturor.

Link spre comentariu

Actualizare:

Momentan toate modulele mixer audio stereo PRO disponibile ( ramase ) sunt rezervate pentru cineva in afara forumului.

In caz ca se va reveni asupra rezervarii, o sa anunt din timp, insa momentan modulele respective nu mai sunt disponibile,

reinnoirea stocului urmand sa se faca sper eu cat mai curand.

Link spre comentariu

Actualizare:

Din motive personale, de azi ies definitiv din oferta toate modulele care inca se faceau pe placi home-made, respectiv cele din link-urile de mai jos ( click pe denumiri ):

-Regulator in comutatie varianta 8A => Redresor auto!

-Variator PWM turatie motor 12Vcc

-kituri de amplificator mosfet[/color][/font]

-Module amplificator audio de putere MPA300!

-Procesor efecte audio => Echo!

Voi incerca in limita timpului si resurselor disponibile, sa revin curand cu variante noi pe placi de fabrica pentru fiecare, deasemeni va pregatesc si noutati, deci tineti aproape :)

Link spre comentariu

Marian, zi-mi si mie, imi rebuie un regulator PWM caruia daca ii dau de ex intre 20-si 30Vcc pe intrare, sa imi scoata in jurul a 14-14,4V la iesire.

Gasim asa ceva in ceea ce realizezi tu?

Imi trebuie la o masina, careia i s-a defectat releul de incarcare (si este cu magnetou), curentul in sarcina nu va depasi 8-10A, are 2 becuri de 45W ca, consumator si are o baterie de 12V 7AH, cum sint cele de la UPS.

Ii pun eu mosfet de forta si alta bobina care sa duca mai mult.

Multam.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Scuze ca n-am raspuns ieri, am avut ceva treburi.

Imi pare rau insa momentan nu am nimic care sa rezolve solicitarea ta, singura varianta ce s-ar fi pretat ar fi fost modulul redresor la 8A, l-am scos insa din oferta definitiv.

Intentionez sa vin cu un regulator in genul celui 5,5A.V2 insa pentru 10A si intr-o arhitectura usor diferita pentru randament si mai bun. Nu stiu cand va fi asta, momentan sunt in pregatirea comenzii de placi pentru alte 2 proiecte comerciale noi, mai am ceva detalii de pus la punct si verificari de ultim moment, n-am avut timp, insa vreau sa rezolv cat mai curand pentru ca apoi sa reiau lucrul la placa mosfet400, ca mai e de munca si acolo.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Lista oferta disponibila

_______________________________________________________________________________________________________________________

-Module regulator serie DC-DC in comutatie 5,5A.V2!

Detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1344413

-Surse ATX modificate pentru alimentare regulator 5,5A.V2!

Detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1331904

-Module audio MP100.V3 placi de fabrica!

Detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1426986

Module mixer audio stereo PRO!

Detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1455206

Momentan stoc epuizat, voi reveni cat mai curand cu stoc nou!

-Module DC-detect Stereo ( placi de fabrica )!

Detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1410235

Pentru orice alte detalii sau nelamuriri va astept pe privat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări