Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

Actualizare:

-Un modul regulator 5,5A.V2 a plecat catre @viorelpicu, 9 disponibile in stoc, detalii aici sau pe privat.

_____________________________________________________________________________________

Important!

Avand in vedere majorarile de tarife ale postei la coletele fara ramburs sunt nevoit sa fac ceva modificari in tarifare. Iata o mostra de calcul pe site la ei:

Posted Image

Adresa este aici:

https://www.posta-romana.ro/index.php/?page=calculator-de-tarife#1-Colet%20po%C8%99tal%20intern

Si cum cam toate modulele mele se inscriu in acel tipar, incepand de azi la plata in avans in cont, cumparatorul achita pe langa contravaloarea comenzii, si 3 lei taxe postale, deci spre exemplu pentru modulul regulator 5,5A.V2 veti plati in cont 78 de lei ( 75 modulul si 3 lei posta ).

La plata in sistem ramburs taxa ramane ca si pana acum la 10 lei.

Link spre comentariu

Actualizare:

Reamintesc faptul ca pentru alimentarea noilor module regulator 5,5A.V2 aveti la dispozitie varianta asta:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=1331904

Orice alta varianta costa cel putin dublu, deci un pret imbatabil, un alt avantaj fiind greutatea mult mai mica fata de variantele cu traf, si nu in ultimul rand imunitatea la variatiile retelei deoarece sursa mea este stabilizata, in timp ce orice varianta cu traf de retea presupune variatii ale alimentarii in functie de sarcina si retea.

Link spre comentariu

Salut Marian,

Am primit coletul cu regulatorul de 5,5A V2,si totul este OK,ambalajul intact fara busituri.Produsul arata super,ca de fabrica,lucrat ingrijit,elegant.In zilele urmatoare il voi baga in teste,dar cum iti spuneam si in privat,nu am momentam posibilitatea decat a unui curent de max.2A.Am un trafo cu sectiune mai mare care cred ca face fata la cel putin 5A care momentan e montat intr-un amplificator ce nu-l mai folosesc si la care probabil va trebui sa rebobinez secundarul.Momentan cam atat,voi reveni cu pareri dupa testare.Oricum ma astept numai la rezultate pozitive avand in vedere experienta ta in domeniu si calitatea executiei.

S-auzim de bine.Viorel Picu.

Link spre comentariu

Salut Viorel.

Multumesc pentru apreciere si interes. Ma bucur ca iti place modulul, orice nelamuriri sau nevoie de asistenta ai avea, ma gasesti pe privat oricand.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Actualizare:

-2 module MPA300 ( prezentare aici: http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=1324479 ) au plecat catre @ Catalin C.

001.jpg

Link spre comentariu

A sosit coletu .Ma astept  numai la ce e mai bun din partea lu Marian .Am o observatie nu ca sa critic dar ca sa tindem din bine in spre mai bine bine .La potentiometre se putea pune din acelea cu 2 pini suplimentari spate la masa ca potentiometrii sa stea bine fixati pe cablaj si sa nu se miste aparand riscu ca lipiturile sa aiba de suferit.

Ceva in genul acesta:

Posted Image

Cred ca Marian s-a bazat ca potentiometrii o sa vina stransi de carcasa montajului.

(Inca  o data spun am zis in spiritul avansarii nu al criticismului am repetat lucru acesta ca am vazut ce repede se inflameaza unele persoane pe aici si daca le spui un lucru cat de mic.)

Link spre comentariu

Cer scuze pentru raspunsul intarziat, asa cum am zis si pe privat zilele astea am un program foarte incarcat.

Inainte de toate multumiri pentru interes si apreciere, asta conteaza mai mult decat banii pentru ca un client multumit poate aduce si alti clienti :)

Problema cu acel tip de potentiometre este disponibilitatea, nu vreau ca de la un potentiometru sa fiu silit sa maresc nejustificat pretul, motiv pentru care am ramas la acestea simple, si da, in mod normal dupa montare ei ramani fixati pe panou, deci nu se pot rupe, la nevoie se pot conecta cu fire la panou ( preferabil cat mai scurte ).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Gabriel Sorin

salut , a sosit coletul , imi place foarte mult cum arata , doar ca o sa mai dureze ceva pana il pun la proba si gasesc o carcasa sau construiesc una , momentan sunt cu mana in ghips .

Link spre comentariu

Salut.

Ma bucur ca a sosit rapid asa cum am anticipat ( se confirma ca expedierea de la Gaesti este mai rapida ), si ma bucur si ca iti place aspectul, la urma urmei a fost unul din motivele principale ale upgrade-ului la placi de fabrica. Totul este deja testat deci nu ar trebui sa ai probleme, totusi in caz de nelamuriri, ma gasesti oricand pe privat ( la fel ca toti cei care au cumparat ceva de la mine, toti pot cofirma asistenta pre si post tranzactie ).

Actualizare:

-2 module DC-Detect de 150Wpmax au plecat catre @Stefan B.

Link spre comentariu

Actualizare:

Avand in vedere sarbatorile pascale ce vin si cu unele activitati conexe, nu o sa mai pot prelua comenzi noi pana dupa 7 mai. Mai am ceva solicitari in curs pe care incerc sa le finalizez cand o sa pot si apoi punct pana dupa data mentionata.

O zi buna tuturor.

LE:

-Un modul regulator 5,5A.V2 a plecat catre @FLONE.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări