Marian Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Actualizare: -Un regulator 5,5A ( detalii ), a plecat catre Rellu. Link spre comentariu
quasimodo Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 va salut , am nevoie de un kit amplificare, putere maxim 80 w in 8 ohmi , STEREO, pe care sa il alimentez la 65 v .............montajul sa fie fara radiator .........multumesc! Link spre comentariu
rellu Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Salutare. Asa cum am promis tin sa v-a anunt ca am primit regulatorul de 5,5A. Urmeaza in cateva zile sa-l montez in carcasa lui. O lucrare foarte bine facuta. Stima Aurelian. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 @quasimodo, ai PM. @Rellu, multumiri pentru interes si pentru apreciere. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Actualizare: -2 module DC-Detect trimise catre Silcos. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Actualizare: -Un regulator 5,5A ( detalii ), a plecat catre Opreaandrei. Link spre comentariu
silcos Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Am primit kiturile.Jos palaria pentru onestitate! Link spre comentariu
Vizitator Ipsilat Constantin Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Am primit regulatorul 5,5 aO lucrare de un om serios si responsabil. Stima Domnului Marian.Va recomand sa colaborati cu el. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Multumesc mult pentru aprecieri. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Actualizare: Datorita programului tot mai aglomerat, pun stop azi preluarii de comenzi noi pana dupa sarbatori, vreau sa am timp sa termin comenzile deja preluate, urmand ca apoi sa iau o pauza absolut necesara. Ma folosesc de aceasta ocazie spre a multumi tuturor celor care au gasit de cuviinta sa apeleze la serviciile mele anul asta, sper ca nu a fost nimeni dezamagit. Va doresc tuturor sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi. Marian. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Actualizare cu ultimele colete pe anul asta: -2 module DC-detect au plecat catre @turcu_dan ________________________________________________________________________________________________________________________________ -Un regulator serie in comutatie de 5,5A a plecat catre @Sandu 64 Link spre comentariu
turcu_dan Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 (editat) Multumesc. Sarbatori fericite!!! Editat Decembrie 14, 2015 de turcu_dan Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Multumesc, la fel. Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 multumesc Sarbatori fericite! Te anunt cind soseste Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Salut Am primit astazi coletul, lucrare de prfesionist nici nu ma asteptam la altceva Inca nu a fost pus in probe ,dar am convingerea ca totul e ok Multumesc Sarbatori fericite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum