madnoob2009 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Salutare! Am primit si eu regulatorul si l-am testat. Ce pot sa spun despre montaj : super realizare, se comporta "ca la carte" atat in tensiune cat si in curent, iar ca executie in sine e mai solid si mai profi decat ma asteptam . Urmeaza sa-l pun si eu in carcasa si sa-i adaug un afisaj cat mai decent. Legat de pret, poate n-am stiut eu sa caut unde trebuie, dar n-am gasit regulator cu specificatii similare la banii ceruti de @Marian nici macar la prietenii chinezi. Expedierea si ambalarea super ok, tinand cont ca posta romana nu s-a dezmintit (cutia a ajuns la destinatie burdusita bine si terfelita), dar regulatorul a supravietuit intact. Ca idee, eu l-am alimentat cu un traf de 24V care dupa redresare si filtrare scoate fix 35Vcc. Nu stiu daca pentru tipul asta de intrare a fost proiectat, dar s-a nimerit la fix . Din partea mea, multumiri si felicitari pentru realizare! Link spre comentariu
Marian Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Ma bucur ca esti multumit de rezultat, multa munca s-a depus la faza de proiectare a acestui regulator, de roade se poate bucura oricine la un pret pe care eu l-am considerat unul decent. Actualizare: 2 kituri regulator serie in comutatie au plecat catre @oltean24. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 27, 2014 Autor Partajează Postat Mai 27, 2014 (editat) Actualizare: NOU, Kit regulator serie DC-DC in comutatie, varianta la 5,5A curent maxim, este acelasi regulator doar ca se prezinta intr-o varianta adaptata pentru un curent de sarcina maxim de 5,5A. -Alimentare recomandata 35Vcc; -Tensiune ajustabila intre 1,3 si 30Vcc; -Curent ajustabil intre 0,1 si 5,5A; Cateva poze cu varianta aceasta si una care ilustreaza curentul maxim de sarcina specificat: Pretul kitului este de 70 de lei; Produsul nu mai este valabil! ________________________________________________________________________________________ Ramane in continuare valabila si varianta initiala la 3,5A, specificatii si poze in postarile anterioare, pretul acesteia creste de la 45 la 50 de lei. La ambele variante se adauga costurile de transport cu Posta Romana, respectiv 10 lei. Oferte pe privat. Editat Aprilie 25, 2018 de marian Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2014 Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 (editat) Actualizare: Nou! La cerere realizez kituri de amplificator mosfet, schema si pcb-ul sunt realizari proprii in colaborare cu Smilex: Specificatii: -Etaj final Mosfet complementar clasa AB; -Limitare curent maxim prin finali, ceea ce asigura protectia la scurtcircuit accidental; -Alimentari pentru sarcini de 4 Ohm intre +/-20 si +/-35Vcc maxim; -Alimentari pentru sarcini de 8 Ohm intre +/-20 si +/-40Vcc maxim; -Putere maxima pentru 4 Ohm aproximativ 100W la +/-35Vcc; -Putere maxima pentru 8 Ohm aproximativ 60W la +/-40Vcc; Kiturile vin cu documentatie si orice asistenta ulterioara necesara aici pe forum pe privat, tot pe privat pot oferi la cerere si alte eventuale detalii. Pret 60 lei la care se adauga 10 lei taxa de transport. Oferte si alte informatii pe privat. Produs scos din oferta! Editat Aprilie 25, 2018 de marian Link spre comentariu
laur_12 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Pretul de 60 lei este pentru 1 bucata s-au 2 bucati ? Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 60 de lei bucata evident. Link spre comentariu
woodyteo Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Ce dimensiuni are kitul regulator DC-DC de 5.5A? Puteti face si la o dimensiune dorita de mine pentru a se incadra intr-o carcasa? Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2014 Dimensiunile placii sunt la fel ca si la cel de 3,5A adica standard-ul 100*75mm, dimensiunile sunt fixe, adica nu se vor modifica cel putin pentru moment. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 (editat) Actualizare: Se disponibilizeaza amplificator Electromures AS15201 complet reconditionat de subsemnatul, cateva poze: Detalii amanuntite despre ce s-a facut la el gasiti aici: http://www.elforum.info/topic/91236-reconditionare-electromures-as15201/ Pretul este de 150 de lei, transportul inclus cu posta in sistem ramburs. Ofertele pe privat. Editat Aprilie 25, 2018 de marian Link spre comentariu
klayus Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 vreau si eu un regulator. ti-am scris pe pm. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Actualizare: -Un regulator varianta 5,5A a plecat catre @razvan-l, astept confirmarea primirii aici sau pe privat. -Un regulator varianta 3,5A a plecat catre @klayus, deasemeni astept confirmarea de primire aici sau pe privat. In continuare valabil: -Kit regulator serie in comutatie varianta 3,5A, pret 50 lei plus 10 lei posta, detalii AICI; -Kit regulator serie in comutatie varianta 5,5A, pret 70 lei plus 10 lei posta, detalii AICI; -Kit amplificator Mosfet, pret 60 lei, plus 10 lei transportul cu Posta Romana, detalii AICI; -Amplificator Electromures AS15201, pret 150 lei, cu transportul inclus!, detalii AICI; Oferte si intrebari diverse, aici sau pe privat. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Actualizare: -Un regulator in comutatie varianta 3,5A tocmai a plecat catre @ludovikdlzv. Link spre comentariu
razvan-l Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 astazi am primit coletul cu regulatorul , ambalat corespunzator cu serviciile postei romane , lucrat ingrijit si cu simt de raspundere testele in weekend , fiind navetist nu am timp in cursul saptamanii mai deloc Link spre comentariu
razvan-l Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 (editat) nu m-am putut abtine si am facut si teste primare de functionare : este impecabil alimentat cu 36V , se regleaza de la 1,3 V pana la 32.3 V cand se depaseste pragul de curent reglat tensiunea de iesire tinde catre 0V testele au fost facute cu un traf de putere mica 26V cu 1.5A folosind ca sarcina becuri auto testele in sarcina maxima raman pentru weekend , dar pot sa spun ca sunt doar o formalitate nota 10 cu plus pentru autori si realizare Editat Iunie 18, 2014 de razvan-l Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Multumesc pentru apreciere, atat in numele meu cat si in numele lui @Smilex. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum