Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

Nou:

-Module amplificator bipolari Hi-Fi MP100.V3!

-Pun in vanzare prima serie proprie de module amplificator audio de inalta performanta, am lucrat ceva timp la ele, cu precadere la faza de proiectare schema, realizarea practica a intarziat putin datorita bugetului si timpului deficitare. Schema si cablajul imi apartin, scopul principal fiind obtinerea maximului de performanta de la o arhitectura de altfel clasica, motiv pentru care fiecare etaj constructiv a primit atentia cuvenita, totul optimizat pentru maxim de performanta fara costuri extravagante. Cablajul deasemeni este unul proiectat in stil propriu si a primit atentia cuvenita la fiecare aspect, totul pentru a asigura calitate optima. Dar sa nu lungim vorba, va prezint ceva date tehnice obtinute unele cu simulatorul altele la teste practice ( si ca veni vorba de teste practice, sunetul, este cred deajuns daca spun ca-i "delicios" :aplauze )

-Amplificare bucla deschisa -> 129db

-Amplificare bucla inchisa -> 25db

-Raspuns in frecventa liniar -> 5Hz – 120Khz

-Sensibilitate intrare -> 1,2Vrms @ 100W/4 Ohm

-THD -> 0,005% @ 20Khz, 90W/4 Ohm

-SR -> 33V/uS

-Protectie la scurt accidental pe iesire

Alimentarile recomandate:

-Sarcina 4 Ohm => intre +/-20Vcc si +/-35Vcc

-Sarcina 8 Ohm => intre +/-20Vcc si +/-40Vcc

Putere garantata:

-100W/4 Ohm @ +/-35Vcc

-70W/8 Ohm @+/-40Vcc

Poze ( Click pe ele pentru rezolutie mare ):

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

-Pret 90 lei bucata, livrare cu posta, costuri 10 lei transport daca plata se face ramburs, sau transport gratis daca plata se face in avans in cont.

Modulele vin insotite de instructiuni detaliate de conectare si utilizare, nu-mi cereti aici date tehnice, gen schema sau altele de genul.

Comenzi fie aici fie pe privat. Nr. de contact disponibil permanent: 0729 891 593.

Marian.

Produs scos din oferta!

Editat de marian
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Actualizare:

-NOU => Module Convertor SMPS AC->DC!

V-am promis cu ceva timp in urma ca voi prezenta module de surse in comutatie destinate alimentarii kiturilor mele regulator serie, acum ma tin de cuvant. Am lucrat mult la acest proiect deoarece vroiam sa ma inscriu intr-un pret tinta, dar in acelasi timp vroiam ceva care sa imi placa mie, schema si cablajul imi apartin. Sursa este conceputa special pentru alimentarea kiturilor regulator serie in comutatie realizate si vandute de mine aici in acest topic, am dorit sa va pot oferi pachetul complet, sursa plus regulator, la un pret accesibil cat mai multor doritori, puteti alimenta cu ea kiturile de 3,5A si 5,5A, dar puteti deasemeni alimenta orice alta sursa de laborator sau alta aplicatie alimentabila la parametrii acestui modul. Sursa este stabilizata, ceea ce-i confera un mare avantaj fata de traful simplu de retea, deoarece iesirea nu mai depinde de variatiile acesteia ( ale retelei ). Sursa este bine protejata atat la scurt cat si la suprasarcina astfel incat nu aveti a va teme din acest punct de vedere, sursa este conceputa special pentru a corespunde standardelor de securitate si calitate specifice, iata o scurta lista de specificatii:

-Configuratie: Forward 1 tranzistor;

-Alimentare: 180-240Vca;

-Tensiune de iesire stabilizata, fixa: 35Vcc;

-Putere iesire: 180W;

-Stabilizare in sarcina: +/-5%;

-Filtru LC suplimentar pentru o tensiune de iesire cat mai curata;

-Conectori fast-on PCB ( papuci tata cablaj ) usor de folosit;

-Borna de pamantare;

-Filtru EMI bidirectional;

-Protectie la scurt ( este practic imuna la scurt pe iesire );

-Protectie suprasarcina, la depasirea curentului maxim sursa intra intr-un regim cycle by cycle pentru a proteja elementele de putere;

-Protectie impotriva sarcinilor inductive;

-Protectie la supratensiune retea;

Dimensiuni:

-Lungime: 160mm

-Latime: 100mm;

-Inaltime maxima: 50mm ( incluzand lipiturile );

Cateva poze:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Tensiune:

image.jpg

Curent:

image.jpg

-Pret: 130 lei buc. Transportul cu posta Romana, pentru plata in sistem ramburs cumparatorul achita si 15 lei pentru transport, daca plata se face in avans in cont atunci de plata transportului ma ocup eu; la cerere livrarea se poate face si prin curier rapid ( fan curier ), plata in acest caz putandu-se face numai in avans in cont, cumparatorul se va ocupa deasemeni si de plata curierului ( cca 25 de lei ). Ca de obicei cumparatorul primeste si instructiuni detaliate de utilizare.

Oferte, sau nelamuriri pe privat.

Produsul nu mai este disponibil.

Editat de marian
Link spre comentariu

Actualizare:

-Amplificator auto Blaupunkt GTA 2 Special edition 2011 reconditionat de subsemnatul.

Amplificatorul a fost resuscitat de mine in urma unui mic accident in zona sursei, s-au mai inlocuit si alte componente ce am considerat eu ca este cazul, apoi o curatare atenta atat a placii cat si a cascasei, si in final ceva teste de care ma declar satisfacut pe deplin. Cateva caracteristici ale sale:

-Putere 2x60W pentru sarcini de 4 Ohm, sau 1x160W tot pe 4 Ohm in conexiune punte ( Bridge mode );

-Stabil in 2 Ohm unde ofera 2x85W;

-Banda audio redata 10Hz-20khz;

-SNR 90db;

-THD 0,05%

Alte detalii tehnice puteti gasi in ghidul de utilizare ce contine si o varianta in limba Romana ( pag 36 ) si pe care il atasez aici la anunt in format pdf.

Poze:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Pret: 160 lei, livrarea cu Posta, la plata in sistem ramburs cumparatorul plateste si contravaloarea transportului in jur de 15 lei, daca plata se face in avans in cont atunci de plata transportului cu posta ma ocup eu. La cerere livrarea se poate face si prin curier rapid ( Fan curier ), plata doar in avans in cont, cumparatorul plateste si costurile de livrare ( cca 25 de lei ), in situatia asta trebuie sa va asigurati ca fan curier deserveste localitatea voastra.

Alte detalii peprivat.

Ghid de utilizare.pdf

Editat de marian
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Actualizare:

-Kituri regulator serie in comutatie ajustabile 3,5A, detalii mai jos in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=956459

Pret 50 lei + TP.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

-Kituri regulator serie in comutatie, 5,5A, detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/page-2?do=findComment&comment=994159

Pret 70 lei + TP.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

-Kituri regulator in comutatie=>redresor auto 8A, detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/page-4?do=findComment&comment=1026042

Pret 80 lei + TP.

-Kituri amplificator mosfet clasa AB, detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=995995

Pret 60 lei bucata + TP.

-Module amplificator HI-fi MP100.V3, detalii complete in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=1105350

Pret 90 lei bucata + TP.

-Module SMPS 180-240Vca in, 35Vcc @ 180W out, detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=1142758

Pret 130 lei + TP.

-Amplificator auto Blaupunkt GTA 2 Special edition 2011, detalii in link:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=1149867

Pret 160 lei + TP.

Oferte:

-Pachet Module SMPS 180-240Vca in, 35Vcc @ 180W out + Kituri regulator serie in comutatie ajustabile 3,5A, impreuna 150 lei!

-Pachet Module SMPS 180-240Vca in, 35Vcc @ 180W out + Kituri regulator serie in comutatie, 5,5A, impreuna 170 lei!

Oferta expirata!

Alte detalii si/sau nelamuriri fie aici pe topic fie pe privat, va stau oricand la dispozitie.

Numai bine,

Marian.

Link spre comentariu

In urma achizitionarii a doua module amplificator HI-FI MP100.V3 cu specificatiile in link-ul de mai jos, revin cu concluzii:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=1105350

Am finalizat proiectul amplificatorului de camera inaintea sarbatorilor de Paste, sarbatori care mi-au oferit ocazia sa testez modulele ce constituie ”inima” acestui amplificator. Dupa trei zile de teste, cu toate genurile de muzica, pe boxe cu impedanta de 4 Ohmi si alimentarea recomandata (+/-35V), ma declar pe deplin multumit de puterea si calitatea acestor module - atat din punct de vedere al constructiei cat si al auditiei.

Tin sa-i multumesc aici colegului @marian, pentru meticulozitatea cu care a realizat aceste module si pentru ajutorul oferit pentru punerea in functie, dovedind ca este un Om care merita toata stima.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Blaju Liviu

Salut

Ma intereseaza un KIT regulator de 5,5 A .Are cumva si protectie  la scurtcircuit? Daca da as dori sa-l livrezi pe urmatoarea adresa.

Sos. MIHAI BRAVU 4 BLOC 60C SC.1 AP7 SECT.2 BUCURESTI

BLAJU LIVIU  [email protected]  tel 0772486375.

Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator Blaju Liviu

Multumesc pentru raspuns si astept un mesaj chiar pe telefon daca se poate.Daca esti din Bucuresti se poate face predare personala?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări