Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

Nou:

-Sursa SMPS pentru audio

Va prezint cea mai noua creatie, sursa SMPS pentru audio ale carei placi le-ati putut vedea in pozele puse anterior.

Schema imi apartine, am ales o configuratie mai originala, o combinatie care sa o faca atat cat se poate de completa, sursa principala semipunte, sursa auxiliara flyback.

Specificatii:

-Alimentare 230Vca/50hz ( retea );

-Iesire principala +/-35Vcc la 5A nestabilizata;

-Iesire auxiliara +/-15Vcc la 0.5A stabilizata;

-Iesire auxiliara 12Vcc la 0.5A stabilizata;

-Protectie la scurt;

-Protectie la supratensiune ( pe retea );

Iesirea principala poate alimenta un amplificator 2x100W/4R.

Iesirea auxiliara simetrica de 15V este conceputa pentru alimentare preamplificatoare, corectoare de ton sau alte minuni de genul.

Iesirea auxiliara de 12V poate folosi pentru a alimenta module DC-detect sau alti consumatori la 12V, mai putin ventilatoare datorita zgomotului ce-l induc in alimentare, pentru ele se recomanda alimentare separata si izolata galvanic de restul amplificatorului;

Dimensiuni:

L = 150mm

l = 100mm

H = 40mm

Poze:

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

009.jpg

Timpul de executie variaza intre 2 si 3 zile, functie de timpul de lucru disponibil ( doar bobinarea trafurilor imi ia aproape o zi ).

Pret: 260 lei.

Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci;

Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei;

Proiect retras definitiv din oferta!

Link spre comentariu

Multumesc, la fel.

Nici o problema, rezerv una pentru tine, oricum nu mai am timp sa preiau comenzi noi inainte de Paste, datorita unor lucrari de renovare ( ma apuc sa inlocuiesc instalatia electrica la casa si apoi sa zugravesc peste tot ), mai am ceva in lucru ce sper sa apuc sa termin saptamana asta apoi pauza fortata pana dupa sarbatori.

Deci inca un modul SMPS rezervat, mai raman 6 placi.

Link spre comentariu

Cer scuze pentru intarziere, aseara eram obosit si m-am retras devreme, azi am fost plecat....

Multumiri pentru interes, s-a notat, pun aici lista cu rezervarile in ordinea in care vor fi executate ( cea in care au fost primite ).

1. Stupidman un modul SMPS.

2. Pop_Ady44 un modul SMPS.

3. Mcxc un modul SMPS.

4. Milo01miau un modul SMPS.

Mai raman 5 surse din lotul asta.

Toate cele bune.

Link spre comentariu

Actualizare:

-Prima rezervare pentru sursa SMPS pentru audio a plecat in afara forumului.

Tin sa corectez o eroare proprie de la postarea anterioara, primul modul asa cum am zis il pastrez pentru mine, al 2-lea este cel care a plecat azi, si cu cele 4 rezervate din lista de mai sus, se fac 6, deci disponibile mai sunt 4, nu 5. Cer scuze pentru greseala ( matematica bat-o vina )...

Toate cele bune.

Link spre comentariu
Vizitator Eugyn

Salut Marian.

Am reusit si am montat placile (mp100v3) in amplificator, rezultatul.... 100% multumit. Am facut proba pe niste boxe mai mici si nu am reusit sa dau volumul mai mult de 60% deoarece imi sareau membranele afara. Astept sa vina proprietarul amplificatorului si sa facem probe pe boxele originale.

Recomand celor interesati aceste module, calitate exceptionala.

Multumesc!!!!

Cu stima, Eugen!

Link spre comentariu

Actualizare:

-Ultimul colet inainte de sarbatori, a plecat azi catre @Stupidman, contine:

-Modul SMPS pentru audio;

-Modul regulator 5,5A.V2;

-Modul DC-detect stereo;

Ne reauzim dupa sarbatori, cu rezervari dupa cum urmeaza ( in ordinea executiei ):

1. Pop_Ady44 un modul SMPS. => Livrat!

2. Mcxc un modul SMPS.

3. Milo01miau un modul SMPS.

4. Dumitrache_S un modul mixer stereo.

Toate cele bune tuturor.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Actualizare:

Revin cu actualizarea listei de rezervari, in ordinea executiei:
1. Mcxc un modul SMPS -> Azi sper sa fie gata
2. Milo01miau un modul SMPS.
3. Dumitrache_S un modul 2 module mixer stereo.
4. Un modul SMPS pentru audio pentru cineva din afara forumului, azi am aflat ca este vorba despre @Boga, de aici de pe forum, comanda se suplimenteaza cu un modul regulator 5,5.V2, si o sursa ATX modificata.
5. Un 2 module procesor voce echo si unul 2 de mixer stereo, tot in afara forumului.
6. Radutyu un regulator 5,5A.V2.

Orice detalii sau nelamuriri, ma gasiti oricand pe privat, ori aici.

Tolate cele bune tuturor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări