Marian Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Actualizare: -Un modul procesor echo a plecat in afara forumului. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Actualizare: NOU! -Module audio MP100.V3 placi de fabrica! Asa cum am promis anterior ( AICI ) pun in vanzare noile module audio MP100.V3, astea is placile: Am mai lucrat putin la schema pentru a o aduce fix unde am dorit eu, am reconfigurat cablajul pentru fabrica, si azi am primit placile, si am si asamblat si testat primul modul, si vin cu rezultatele aici. Intai cateva poze, prima spune destule zic eu ( finalii->n-au nevoie de descriere ): Cateva specificatii in urma masuratorilor reale: -Sensibilitate intrare aproximativ 1,1VRMS -Alimentare recomandata intre +/-20Vcc si +/-35Vcc -Putere garantata 100W pe 4 Ohm la +/-35Vcc -Protectie la scurtcircuit accidental pe iesire ( intervine cam pe la 2 Ohm ) -Banda de frecvente -3db masurata real 5Hz - 200Khz! -THD masurat real 0,0009%, 40W/8Ohm -Zgomot de fundal zero ( iesire muta pe osciloscop ) Pret 120 lei Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci; Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei Nota Vechile module MP100.V3 de AICI ies din acest moment din oferta! Retrase din oferta! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Actualizare: -Un modul procesor echo a plecat in afara forumului. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Actualizare: -Un modul regulator 5,5A.V2 a plecat catre @razvanjuravle. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Actualizare: -Un modul procesor echo a plecat in afara forumului. Link spre comentariu
Vizitator DumitruF Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Da-mi datele de cont pentru plata unui modul DC Detect - Stereo. Multumesc. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Salut. Ai PM. Multumesc si eu. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Actualizare: Un modul DC-detect a plecat catre @DumitruF. Link spre comentariu
gogutu Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 M-ar interesa un convertor de 200w maxim 12v-220v.puteti raspunde in privat Link spre comentariu
Vizitator DumitruF Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 (editat) Actualizare: Un modul DC-detect a plecat catre @DumitruF. > L-am primit,l-am probat in linii mari... Perfect! Spor la vanzare. Editat Octombrie 15, 2016 de DumitruF Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Multumiri pentru interes si apreciere. Toate cele bune. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Actualizare: In curand o sa fie disponibila pentru vanzare o varianta noua a Modulelor Mixer stereo! Este vorba despre o varianta SMD optimizata si actualizata atat din punct de vedere estetic cat si tehnic. Un astfel de modul va echipa si amplificatorul meu de aici: http://www.elforum.info/topic/114734-mosfet400-full-simetric-proiect-public/ In premiera pentru anuntul meu va prezint si o schema fara valori ( conceptie proprie ): Am proiectat si cablajul si este deja in lucru la fabrica, placile or sa arate cam asa: Stocul de componente necesare este deja gata: Un pret va voi putea oferi dupa ce imi sosesc placile, tot ce pot promite este unul cat mai accesibil Intrebari/nelamuriri/rezervari, aici sau pe privat. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Actualizare: Am primit confirmarea de la fabrica, placile pentru noul mixer stereo sunt gata si vor fi expediate azi: In maxim 1 luna ar trebui sa le primesc, mai multe detalii atunci, momentan spun doar ca sunt doar 10 la numar, asa ca daca va intereseaza, puteti face rezervarea de pe acum. O zi buna tuturor. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Actualizare: 2 module regulator 5,5.V2 au plecat catre @Omidebulas, Astfel stocul de placi pentru aceste regulatoare a fost epuizat, insa o comanda pentru reinnoirea stocului este deja in prelucrare la fabrica, in aproximativ 1 luna ar trebui sa le primesc, revin atunci cu reluarea comenzilor pentru aceste regulatoare. Fireste ca daca doriti puteti face rezervari dinainte aici pe anunt. O zi buna tuturor. Link spre comentariu
chrysty Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Actualizare: -O sursa ATX modificata ( 35V/5A ) a plecat catre @chrysty. Mii de multumiri, este cea ce cautam. Am scris cu intarziere deoarece am fost destul de ocupat. Dupa o exploatare in diferite situatii, ma declar foarte multumit. Sa fi sanatos si sa ne rasfeti cu cat mai multe proiecte ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum