Marian Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Actualizare: -Un modul mini-mixer audio stereo ( detalii-CLICK ), a plecat catre @tehniumpc, azi. Link spre comentariu
tpc Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Va salut . A sosit azi coletul ,ambalat foarte bine , arata si functioneaza excelent .Lucrare de profesionist . Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Salut. Multumesc pentru interes si pentru aprecieri, sa-l folosesti cu placere. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Salut Marian! Doresc si eu chituri procesor de efecte pentru 4 canale,(pentru varianta stereo trebuie 8 bucati?) Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Salutari. Modulul procesor echo este mono, deci trebuiesc atatea module pe cate canale doresti sa fie folosit. Spre exemplu la un amplificator simplu stereo, exista 2 canale, deci trebuiesc 2 module. La ce doresti sa-l folosesti mai exact? Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Pentru amplificatorul de 400w ce-l fac acum,am facut mixer cu 4 intrari (doua cablaje mono) si vreau si procesor echo pentru ele,stereo sau 2X4 mono. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Sa inteleg ca fiecare placa de la mixer are 2 intrari mixate pe aceeasi iesire? Daca da atunci ai 4 canale in total pentru intrare, si-ti trebuiesc deci 4 module de procesor echo. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Sa inteleg ca fiecare placa de la mixer are 2 intrari mixate pe aceeasi iesire? Daca da atunci ai 4 canale in total pentru intrare, si-ti trebuiesc deci 4 module de procesor echo. Da ai inteles bine, nu m-am exprimat eu bine,4 intrari pe placa X2 placi,deci 8 module echo. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 In regula, doresti asadar 8 module de procesor echo. Se rezolva insa o sa dureze cateva zile asamblarea lor, care va avea loc undeva saptamana viitoare, nu stiu sigur cand, mai am ceva solicitari pe care sper sa le termin azi si maine sau cel tarziu luni. O sa te tin la curent pe privat. Toate cele bune. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 ok, nu-i graba asa de mare,doar m-am informat o sa-ti comand pe privat comanda ferma. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Actualizare: Datorita unor probleme de ordin medical suspend preluarea de noi comenzi pe termen nedeterminat, sper sa pot reveni cat mai curand, pentru moment insa topicul ramane inchis, urmand sa-l redeschid atunci cand voi reveni. Toate cele bune tuturor. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) Actualizare: NOU! -Module amplificator audio de putere MPA300! Se adauga module amplificator gama Hi-Fi mosfet complementari clasa AB, schema si PCB-ul imi apartin, am dorit sa prezint o alternativa mai performanta si mai moderna la vechile FET/IPA/AV insa cu aceiasi finali, asta si pentru a demonstra ca exista performanta si de la finalii mosfet daca sunt comandati corespunzator, am folosit numai componente originale si de calitate pentru va oferi calitate si fiabilitate. Specificatii: -Putere garantata = 300W@4 Ohm, +/-60Vcc; -Amplificare in bucla inchisa = 34x ( 30db ); -Sensibilitate intrare maxim 1,1VRMS la 300W/4R; -Impedanta intrare 33k; -Protectie SOA pentru finali ( protectie la scurt ); -Banda de frecvente redate = 2Hz - 120khz; -SR ( Slew Rate ) = 30V/uS; -THD ( distorsiuni armonice totale ) = 0,005%/1Khz/300W/4 Ohm; -Zgomot de fond inexistent; -Finali Mosfet complementari; -Clasa de functionare finali = AB; -Alimentare recomandata = intre +/-40Vcc si +/-60Vcc; -Dimensiune modul 150*75mm; Poze: Pret: 160 lei per modul. Livrarea cu posta, plata se poate face fie ramburs si cumparatorul mai plateste 10 lei pentru posta, sau puteti plati in avans in cont, situatie in care posta este gratis pentru cumparator. Produs scos din oferta! ______________________________________________________________________________________________________________________________________________ In continuare valabila lista completa publicata AICI: http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatieamplificatoare-audio/?p=1301642 Nota: In curand va voi prezenta regulatorul serie de 5,5A intr-o varianta noua, schema ramane in mare aceeasi insa placile au fost reproiectate si comandate la fabrica, asa arata noile placi pentru regulatorul de 5,5A: Placile au foast deja executate, si undeva spre sfarsitul lunii asteia sau prima jumatate a lunii viitoare le voi primi, pretul lor va fi cu putin ( foarte putin sper eu ) mai mare decat cel al variantei originale, prefer insa sa astept primirea placilor inainte sa fixez un pret, vor fi pentru inceput 10 module, unul deja este rezervat pentru @viorelpicu. Toate cele bune tuturor. Marian. Editat Aprilie 25, 2018 de marian Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) Actualizare: Avand in vedere upgrade-ul regulatoarelor de 5,5A pe placile din pozele de mai sus, am dorit sa ofer celor interesati de noile regulatoare, si o alternativa foarte ieftina pentru alimentarea lor ( inclusiv ventilator ), motiv pentru care va prezint primul exemplar de sursa ATX modificata in acest sens, cu urmatorii parametrii: -Alimentare de la retea; -Tensiune iesire principala 35Vcc stabilizati; -Putere iesire principala 175W ( suficient pentru regulatorul de 5,5A ); -Tensiune auxiliara 12Vcc stabilizati; -Tensiunea auxiliara izolata galvanic de cea principala ( masa izolata ) cu scopul de a se putea alimenta afisaje digitale din ea, fara probleme pe traseul de masa. -Sarcina maxim recomandata pentru iesire auxiliara 0,5A ( pot fi alimentate 2 ventilatoare suplimentare celui din carcasa ); Poze: Pret: 50 lei -> 60 lei! unul in continuare imbatabil pentru parametrii astia. Transport cu posta. La plata in avans in cont, posta este 5 lei. La plata ramburs, posta este 10 lei. Alegerea va apartine. Orice alte detalii, pe privat. Reper scos din oferta! Editat Decembrie 10, 2018 de Marian Link spre comentariu
Marian Postat Martie 15, 2016 Autor Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) Actualizare: NOU! -Module regulator serie DC-DC in comutatie 5,5A.V2! Asa cum am promis va prezint noua versiune a regulatorului meu binecunoscut de 5,5A, datorita succesului avut de acest regulator atat aici cat si pe un site de vanzari, am decis sa fac un upgrade la placi de fabrica, si in acest sens am reproiectat cablajul facand anumite ajustari necesare pentru a optimiza atat performantele cat si aspectul estetic. Acestea sunt noile placi pentru 5,5A.V2: Specificatii modul: -Alimentare recomandata 30-35Vcc la minim 5A; -Tensiune iesire reglabila din potentiometru intre 1,25 si 30Vcc; -Curent sarcina ( iesire ) reglabil din potentiometru intre 0.1 si 5,5A; -Ventilator mic si silentios inclus pentru optimizare ventilatie; -Alimentare ventilator 12Vcc la minim 0,15A; -Filtru LC suplimentar pentru atenuarea zgomotului de comutatie; -Protectie la scurt inclusa. -Dimensiuni L-l-H: 100*75mm*65mm; Poze: Pret 90 lei. Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci; Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei Editat Noiembrie 19, 2020 de Marian Actualizare pret si livrare Link spre comentariu
viorelpicu Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Salut Marian,DA,rezervarea ramane valabila,astept regulatorul.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum