Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Marian

Postări Recomandate

Actualizare:

-Un modul regulator 5,5A.V2 a plecat in afara forumului;

-Un modul mixer stereo PRO a plecat catre @Vanila75;

-Si ultimele 2 module mixer din lotul asta au plecat in afara forumului.

Saptamana asta este in plan o noua comanda de placi, printre care va fi un nou lot pentru mixer, si altele pentru ceva noutati.

Mai multe detalii la momentul potrivit.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Actualizare:

Un nou lot de placi pentru modulele mixer stereo este gata ( tot 10 bucati ), si impreuna cu el alte 2 noutati:

1. Modulele procesor echo, schema usor modificata si placi de fabrica ( 40 de bucati ):

20170217_215148.jpg

20170217_215427.jpg

2. Si in fine, ceva 100% nou pentru anuntul meu, va las pe vopi sa descoperiti din poze ( sunt facute de cei de la fabrica, imi pare rau daca rezolutia nu-i stralucita ):

20170217_215341.jpg

20170217_215417.jpg

Voi primi placile in aproximativ 1 luna, de cum noutatile vor fi gata, le voi prezenta aici.

Toate cele bune tuturor.

Editat de marian
Link spre comentariu

Salut.

Multumesc pentru notificare si pentru aprecierea la capitolul estetic, placile de fabrica fac diferenta intr-adevar :)

Nota:

Avand in vedere ca am fost intrebat pe privat in cateva randuri in legatura cu sursa SMPS pentru audio la care astept placile, pe ele sunt scrise deja tensiunile de lucru ce vor fi disponibile ( vezi poza ), sursa este conceputa pentru modulele MP100.V3, ( cu care de altfel am de gand sa fac un amplificator complet - SMPS-ul meu plus 2xMP100.V3 ), dar poate alimenta orice alte module ce por lucra la tensiunile alea. Alte detalii la momentul potrivit.

Link spre comentariu

Actualizare:

Am primit astazi placile, deci revin modulele mixer stereo de aici cu inca 10 bucati:

http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1455206

Va fi si o mica modificare, am schimbat operationalele cu unele cu zgomot si mai mic, garantez originalitate 100% :)

Am primit si placile pentru noile module procesor echo:

001.jpg

002.jpg

Detalii cel mai probabil maine, cand le voi introduce in oferta.

Si nu in ultimul rand placile pentru noutatea mea absoluta, modulele mele SMPS pentru audio:

001.jpg

002.jpg

Nu stiu daca din poze se observa insa arata senzational ( jaco ), zilele astea ma ocup de asamblarea si testarea primului modul, apoi le introduc aici in oferta, pretul si alte detalii atunci.

Toate cele bune.

Editat de marian
Link spre comentariu

NOU!

-Procesor efecte audio => Echo

Module procesor efecte voce echo, mono, pe placi de fabrica.

Specificatii:

-Reglaj functie delay ( timpul dintre repetitii );

-Reglaj functie feedback ( intensitatea repetitiilor );

-Reglaj functie gain 0-40db ( castig maxim 100x ), putand astfel fi folosit pe post de preamplificator microfon dinamic;

-Alimentare recomandata 9-20Vcc, minim 0.1A;

Poze:

003.jpg

004.jpg

005.jpg

Pret: 50 lei.
Daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei pentru plata la BRD, sau 10 lei pentru plata la alte banci;
Daca platiti ramburs, posta costa 15 lei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări