Marian Postat Iunie 20, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2017 Actualizare: 3.- Un modul mixer stereo, si un procesor echo in afara forumului - Comanda finalizata, numai ca beneficiarul s-a razgandit, asa ca un modul mixer stereo pro, si un procesor efecte voce, gata de livrat daca intereseaza pe cineva. 4.- 2 procesoare echo deasemeni pentru cineva in afara forumului - Comanda terminata, maine livrarea. Toate cele bune. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2017 Actualizare: 4.- 2 procesoare echo deasemeni pentru cineva in afara forumului - Expediat! Liber la comenzi. Lista completa aici: http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1546340Toate cele bune. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 Actualizare: 3.- Un modul mixer stereo, si un procesor echo in afara forumului - Comanda finalizata, numai ca beneficiarul s-a razgandit, asa ca un modul mixer stereo pro, si un procesor efecte voce, gata de livrat daca intereseaza pe cineva. Modulul mixer ramas de la comanda anulata a fost rezervat impreuna cu alte 3 bucati. Mai sunt disponibile inca 2 placi de mixer, profitati daca sunteti interesati. Comanda de placi noi, dupa terminarea stocului. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Actualizare: -4 module mixer stereo au plecat in afara forumului. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2017 (editat) Actualizare: Pentru ca am fost intrebat in privat in cateva randuri daca mai fac modulele MPA300 de aici: http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1324479 Am decis sa pregatesc un upgrade pentru ele, schema noua, performante de top, placi de fabrica, pret accesibil, adicatelea vorba ceea "no competition" Schema este gata si printre altele tin sa va spun ca: -Schema va fi una full simetrica -Finalii raman cate 3 perechi de IRFP240/9240 -Protectie la scurt prezenta -Tehnologie SMD peste tot, exceptand cateva componente pasive, finalii si prefinalii -Restul veti descoperi la momentul potrivit. Cateva rezultate de simulari pe schema Bucla inchisa intre cam 3hz si 700khz Iesire maxima cam 35Vrms, adica 300W/4R FFT si THD1 la putere maxima ( 0,0009% ): Si dreptunghiul la 10khz: In masura timpului disponibil voi pregati si cablajul ca apoi sa dau comanda de placi la fabrica. Va voi tine la curent. Toate cele bune. Editat Iulie 3, 2017 de marian Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 6, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2017 Actualizare: -Module audio MP100.V3 placi de fabrica si finali de top pentru audio! Disponibile 4 bucati. Detalii: http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1426986 2 module MP100.V3 s-au vandut, mai sunt deci disponibile inca 2. O zi buna. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Actualizare: -Un modul procesor efecte voce a plecat in afara forumului. Link spre comentariu
Vizitator tataru cornel Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Actualizare: -Un modul procesor efecte voce a plecat in afara forumului. pentru ce mai e pinned acest topic?!?!Marian nu mai este moderator si punct!Gata,kaput,aurevoir!!!! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2017 Am facut raport pentru offtopic dar vad ca nu s-a rezolvat, asta e, probabil Validae e ocupat. Prietene, pentru informarea ta si a celor ce ti-au dat like, am cerut ca anunturile mele sa fi scoase din lista "pinned" in topicul unde am anuntat retragerea de la moderare: http://www.elforum.info/topic/126244-moderare-vanzari/ Asa ca rogu-te evita offtopicul pe anuntul meu. Link spre comentariu
Patraulea Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 (editat) Merita sa aiba topic sticky aici pentru munca depusa in trecut ca moderator la sectiunea vanzari, chiar daca acum nu mai este moderator. Editat Iulie 28, 2017 de mrncostea Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 28, 2017 Administratori Partajează Postat Iulie 28, 2017 Merita sa aiba topic sticky aici pentru munca depusa in trecut ca moderator la sectiunea vanzari, chiar daca acum nu mai este moderator. Asa este Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 30, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2017 Actualizare: Stocuri de placi epuizate pentru: -Module audio MP100.V3 placi de fabrica si finali de top pentru audio! Disponibile 4 bucati. Detalii: http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1426986 SI: -Sursa SMPS pentru audio Disponibile momentan inca 2 bucati. Detalii: http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1514943 O sa dau zilele astea o comanda pentru placi noi, anunt cand vor reveni pe stoc. O zi buna. Link spre comentariu
viorelpicu Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 (editat) Salut Marian, Sunt primul cumparator al regulatorului 5,5A V2, si spun ca merge f.bine pana acum.As avea totusi un intrebare: ce valoare are potentiometrul de reglare a tensiunii? Intreb deoarece vreau sa-l schimb cu unul multitura si nu stiu daca am ce-mi trebuie (nu as mai desface cutia în care e montat doar pentru atat) Multumesc Editat August 10, 2017 de viorelpicu Link spre comentariu
Marian Postat August 10, 2017 Autor Partajează Postat August 10, 2017 Salut. Ambele potentiometre sunt de 10k liniare. Link spre comentariu
Marian Postat August 16, 2017 Autor Partajează Postat August 16, 2017 (editat) Actualizare: -2 module DC-detect stereo au plecat in afara forumului. _____________________________________________________________________________________________________________ Se adauga: Sursa Laborator 5,5A.V2 Sursa este construita de mine pe baza celor de aici din anunt, detalii aici: https://www.elforum.info/topic/126996-sursa-laborator-55av2/ Specificatii: -Tensiune iesire ajustabila intre 1,25 si 30Vcc. -Curent ajustabil intre 0 si 5,5A. -Afisaj digital tensiune si curent. -Imunitate la variatiile retelei gratie alimentarii stabilizate. -Protectie la supratensiune pe retea ( varistor+siguranta ). -Protectie la scurt atat pentru sursa de alimentare ( cu stop-tiristor simulat ) cat si pentru regulator ( activa-reglajul de curent ). -Protectie la sarcini inductive ( dioda antiparalel pe iesirea regulatorului ). -Nul de siguranta ( pamantare ). Poze: Pret fix 250 lei. Transportul cu Posta, daca platiti ramburs, posta costa 15 lei, daca platiti in avans in cont, posta costa 5 lei, alegerea va apartine. Toate cele bune. Editat Aprilie 25, 2018 de marian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum