Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ruleaza greu!!!

cristian_98

Postări Recomandate

Buna ziua...Am un dekstop Dell optiplex 745...Procesor dual core 3,06 Ghz3gb ram ddr2dvd rwHdd samsung 250gb sata 2placa video nvidia Gt 210.Windows 7 Ultimate x86. Calculatorul are hard-discul aproape gol, pe C sunt instalate doar programele strict necesare. Problema suna astfel...ruleaza greu, internetul se incarca greu....Mi se pare mult mai rapid un singlecore de 2,8, cu 1 gb ram si acelasi windows.....De ce ruleaza asa de greu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

5

• briobit

1

• Marian C

1

• AndreiIr

1

Top autori în acest subiect

un virusel ... piese incinse (cpu , placa video hdd ) ... netu si mie imi merge din 2 in 2 da trag astia fibre prin tot cartierul de 4 zile ... e curat in interior?

Link spre comentariu

Nu stiu daca te ajuta, dar pot sa i-ti spun ce i-am facut la vechitura mea.L-am desfacut bucati si am schimbat ABSOLUT toti electroliticii din sursa si de pe placa de baza, cat si vaselina de la procesor;am zis sa vedem ce iasa.Cat de buni or fi electroliticii de cumparat iarasi nu stiu, dar cert e ca deocamdata merge brici :da .

Link spre comentariu

Pai am o vechitura de vechitura( proc.1,8ghz,ddr1 512mb,hdd250gb,video 64mb)mai la urma acum cateva zile ma trezeam ca scriu in gol si dadea afara wireles-ul,adica il deconecta pe langa alte multe nebunii care le facea.De fiecare data cand il foloseam functiona altfel,nu te plictiseai cu el :ras: M-am gandit ca ar fi posibil sa fie ceva din alimentare pentru ca daca mai scoteam din sloturi cate o placa incepea sa se mai invioreze cat de cat.Asa ca i-am tras o"cura" de electrolitici si vad ca merge brici;vizual electroliticii se prezentau ca noi...dar pe dinauntru cine stie :da

Link spre comentariu

exact la fel face cu si fara video dedicat.....hdd-ul intradevar sta cam pe la 45-46grade....Pe orice dau click sta se mai gandeste 3-4 secunde si apoi acceseaza....Dar altceva, ce poate sa fie?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări