gica70 Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Eu nu mi-am dat seama, asta e termostatat (in trepte)? Initial am crezut ca este dar ma intreb daca sunt modele ca acestea la 220V cu termocupla; sau are alt tip de senzor? Link spre comentariu
Vizitator townkat Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 al meu inca nu a ajuns insa un alt posesor al aceluiasi model mi-a spus ca acest model are reglaj continuu (doar la cel de la canton sunt specificate acele trepte, care si pe mine m-au pus pe ganduri insa si in acel caz e posibil sa fie o greseala, nu am mai gasit la nici un alt model de pe net o asemenea specificatie)nu stiu exact prin ce metoda citeste temperatura, probabil un senzor insa nu stiu de care Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Am citit niste review-uri si am observat ca multi se plang de faptul ca se arde rezistenta destul de repede (cca 2 luni) si ca intr-adevar este termostat in trepte. Link spre comentariu
Vizitator townkat Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 a sosit deja, ma asteptam sa mai dureze cu posta romana dar au fost mai rapizi :)cutia este cred in limba poloneza, ca si model are inscriptionate urmatoarele coduri pe cutie - LUT0016, ZD-708nu pot emite o parare inca semnificativa dar la prima vedere imi placeare reglaj continuu, nu este in treptela cele cateva minute cat l-am tinut eu in priza pare uneori sa oscileze intre on si off (hysterezis, bounce), are indicator led si uneori palpaie (deobicei este un comportament care se evita la proiectare insa nu cred ca afecteaza in vre-un fel functionarea)am vazut si eu ca unele persoane se plang de 'consumarea' elementului de incalzire, dar sunt si reviewuri de la useri care il folosesc inca de peste 2 ani, din mica mea experienta stiu ca letconurile sunt omorate daca ating temperaturi mari, deci este posibil in acest caz regimul de temperatura sa faca diferentaam mai facut o proba (rapida, fara prea multa precizie) incepand de la minim vrand sa aflu care este pozitia la care topeste cositor, setarea a fost de 300 de grade deci m-i se pare ca este calibrat ok (imi faceam griji ca cineva mentionase intr-un review ca este prea fierbinte chiar si la reglaj minim, se pare insa ca este ok) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum