sorin_denver Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/ ... it-la.html , ce parere aveti ? Link spre comentariu
leo 17 Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 daca ar fi posibil ...si chiar daca e ...tot nu ar ajunge la noi muritori de rand ,noi trebuie sa ne sacrificam pt conturile grase care le au ei si doar atat Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Mmmda!Cum era reclama aia?"...si marmota invelea ciocolata in staniol ...".Oricum, respectabil!Nu se poate face "home made".Spre deosebire de generatoarele Bedini, Kapanadze, etc.(mai era unul dar nu mi-l amintesc, ma rog , erau mai multi).Cred ca e vorba de efectul Casimir dar ar fi mai simplu sa punem panouri fotovoltaice in zonele linistite ale Saharei, si mai ieftin. Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 mai da-o dragostea mea de stiinta.....da, anu' asta "PROSTIA" va atinge cotele maxime, asa prin iunie....cam pe la BAC !!! carti in (ce vreti voi ) matii !!! carti Link spre comentariu
Vizitator eu0800 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Am descarcat arhiva lu` aladin asta, dar poate sunt eu prea prost ca nu reusesc sa inteleg . El bazaie ca are niste brevete iar eu in arhiva vad doar cereri pentru brevete. Poate sunt eu chior, o sa le iau din nou la mana . Intre timp, cineva mai familiarizat cu constructiile domnului in cauza , poate isi face timp si ne explica in cateva cuvinte baza . Singurul lucru pe care l-am inteles ar fi asta, are doua castroane de le pune cap in cap si face o bila, dupa care, cica baga niste gaze si hocus-pocus creeaza o replica complet functionala a unei planete, cu tot cu gravitatie proprie sau ceva . Acu`, eu is praf si de aceea rog pe cineva mai avizat sa ma lamureasca . In alta ordine de idei, nu stiu si nu inteleg cum functioneaza un accelerator de particule, asta nu inseamna ca nu exista asa ceva, deci sunt deschis la orice, pace . Link spre comentariu
tim_matrix Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Da interesant ce spune are imaginatie serioasa a descarcat cineva informatiile gratuite ce ni se ofer?Ma gandesc daca apare si masina de facut mancare cum am vazut in filmul "Sta sa ploua cu chiftele". O masina de facut mancare ar fi necesara si va aparea in curand deoarece toate produsele alimentare sunt fabricate din inlocuitori chimici numai materie prima nu.Deasemenea visez la o microcentrala nucleara de apartament (racire cu apa de la robinet si bagata in beton pentru protectia vecinilor. Link spre comentariu
puriu Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Am cautat in "Web of Science". Personajul nu apare in bazele de date ca fiind om de stiinta si nu a publicat nimic in vre-o revista stiintifica. Link spre comentariu
7apte Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 ....o reactie chimica ,ce produce electricitate.....chimistii stiu de ce !!!!!!!!....in curind vom sti si noi...eu...altii... Link spre comentariu
7apte Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Aici un pic explicat ! Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Nu o sa aiba priza la "public" in veci aceasta "inventie", adica nu o sa mai poata el "animalu`" de pe drumurile patriei sa scirtiie din cauciucuri?: noooooo, nu se poate.....!!!!! Sau altfel spus o alta bazaconie, cum am mai spus "e ciclic", cum dispare unu` cum apare altul (sau mai multi) care inventeaza "nu stiu ce" sau prezic cutremure sau sfirsitul lumii etc si noi "punem botu`" pe romaneste, de fapt mie mia trecut de mult dar sint ale naibilui de amuzante "chestiile" astea yutubiste si nu pot abtine, adica "el" care a studiat toata viata nu e instare sa "fabrice" bazaconia care o vehiculeaza pe net si ne-o paseaza noua, intre timp poate face rost de citiva adepti si uite asa se pune de o organizatie "celesta" (secta) si traieste fericit pina la adinci batrineti. Sfirsit de poveste. Link spre comentariu
7apte Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 ....totusi viata marelui savant Tesla ne contrazice .....sau a altora ca el ....unde este secta lui Tesla ? ....oooooo...este pe you tube !!!!! ... mai pe la sfirsit arata in videoclip si reactorul ....! multi sunt tentati sa ia in seama numai ,,ce se vede ,, ce este palpabil ...chimia gazelor insa, poate face vizibil ceea ce este invizibil ! ..reactia anumitor gaze in vid produce miscare , uneori atit de multa ,ca nu poate fi controlata !...nu degeaba sunt gaze rare ! dar acest ,,nimic,, care umple spatiile si care exista pretutindeni in univers ...care formeaza stelele, sorii, lumina , focul si care degaja stari -....lichide ,solide gazoase, temperaturi, culori, sunete ,distante, viteze ....tot ce este marime fizica ...sa fie HIDROGENUL ? ..IN EXPERIMENTUL kESHE , atomii de hidrogen si potasiu interactioneaza fiecare cautind sa-si pastreze pozitia , insa o mica tensiune exercitata asupra lor ii determina sa se miste ,sa se lupte ....iar vidul , fata de alte stari reuseste sa mentina si conserve foarte mult timp ceea ce se baga in el , tocmai fiindca este lipsit de perturbarea fortelor externe ...ce ar fi un filament de bec pus in afara vidului? - energia ar fi irosita intr-o secunda !...in vid energia se mentine ,dar aici intervine bobina de cupru ...avem un motor in vid pus in miscare de catre reactia atomilor ! http://www.youtube.com/watch?v=LflHZyBJAHE#t=39 Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 ....totusi viata marelui savant Tesla ne contrazice .....sau a altora ca el ....unde este secta lui Tesla ? ....oooooo...este pe you tube !!!!! ... mai pe la sfirsit arata in videoclip si reactorul ....!........................... Mai slabeste-ne, Tesla a creat destule "ciudatenii" functionabile la vremea lui, si nu la omorit nimeni. Daca eu nu "ma prind" poti da tu "lovitura" facind acel "reactor", i-ti dai seama ce rusine pe capul meu dupa acea? Link spre comentariu
verde Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Nu stiu de ce cind trec pe aici imi vine o stare de voma , cred ca link-ul din primul post cit si titlul subiectului o genereaza, cind mai vad si aberatii de genul : [ " ...ce ar fi un filament de bec pus in afara vidului? - energia ar fi irosita intr-o secunda !...in vid energia se mentine " ] Care energie ,amice,?, care vid ? tot manelarul o auzit de bec cu halogen pai daca are gaz halogen in el atunci nu mai are vid ,halogenul sau vidul din bec nu lasa sa se arda volframul asta face , cind mai vad si videoul cu masina zburatoare si mai ales sunetul ei ,starea mi se agraveaza rau de tot . Link spre comentariu
CIBY2 Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Nu stiu de ce cind trec pe aici imi vine o stare de voma , cred ca link-ul din primul post cit si titlul subiectului o genereaza, cind mai vad si aberatii de genul : [ " ...ce ar fi un filament de bec pus in afara vidului? - energia ar fi irosita intr-o secunda !...in vid energia se mentine " ] Care energie ,amice,?, care vid ? tot manelarul o auzit de bec cu halogen pai daca are gaz halogen in el atunci nu mai are vid ,halogenul sau vidul din bec nu lasa sa se arda volframul asta face , cind mai vad si videoul cu masina zburatoare si mai ales sunetul ei ,starea mi se agraveaza rau de tot . Ai uitat colega sa pomenesti ca in ziua de azi, becurile cu filament, cele normale, ordinare, contin aer atmosferic din constructie, dar substanta cu care este acoperit initial filamentul, la prima incalzire subvoltata in fabrica, consuma oxigenul din balon. Asa ca vidul de care face vorbire colegul 7apte este de fapt o adunatura de atomi de azot, ceva gaze atmosferice (acel 1% din compozitie) si un dioxid de ceva, sau poate mai multi! Ne place sa visam, dar sa nu uitam legile fizicii! Dar in acelasi timp sa ne aducem aminte ca acum un pic peste o suta de ani, oamenii de stiinta jurau cu mana pe inima ca un obiect mai greu ca aerul nu va zbura in veci! Nu se stie de unde sare iepurele! Link spre comentariu
verde Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 (editat) CIBY2 , spune : [ ''''sa ne aducem aminte ca acum un pic peste o suta de ani, oamenii de stiinta jurau cu mana pe inima ca un obiect mai greu ca aerul nu va zbura in veci!'''] Ce spuneau ei atunci este valabil si astazi ,nu cred ca la vremea aceea nu au vazut pasari zburind, proiectile zburind , artificii zburind, pietre aruncate zburind toate fiind mai grele decit aerul,toate acestea nu zboara fara energie luata din exterior sub diferite forme ,la fel si avioanele se alimenteaza cu energie [benzina] fara de care nu zboara,la fel parapanta si deltaplanul sau planorul se folosesc de curenti ascendenti, deci acestea nu zboara singure doar prin ceea ce sint ele insele ,la asta faceau referire oamenii de stiinta de atunci , deci sa nu uitam de legile fizici care nu se schimba in veci .Cit despre becuri nu am intrat in detalii ,nu despre becuri e vorba aici . Editat Iunie 25, 2014 de verde Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum