cristianvalentin Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Sunt complet zapacit :cry: tot caut un raspuns pe domnul gogu insa nimic concret asa ca apelez tot la dumneavoastra. Pentru transfer de toner cu foaie pnp sau hartie lucioasa cum trebuie sa fie imaginea cu trasele normala sau in oglinda?? Link spre comentariu
briobit Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 la transfer cu fierul de calcat trebuie facut in oglinda cablajul (asa stiam eu) Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Cred ca am rezolvat cazul . Se pare ca imprimanta mea virtuala era de vina ,deoarece modifica scrisul asa cum se poate vedea in poza 1 . Am instalat alta imprimanta virtuala si ce sa vezi scrisul apare asa cum este si in eagle (poza 2 si 3) PS: poza 2 o sa apara rotita dar se poate rezolva cu 2 x rotate clockwise poza 1.pdf poza 2.pdf Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Am facut si un mic experiment am printat pe hartie lucioasa cablajul normal (un mirrored )si l-am transferat pe o placuta de cupru . Rezultatul il puteti veadea aici http://imageshack.com/a/img855/7237/i8nw.jpg si aici http://imageshack.com/a/img856/5950/71dt.jpg O seara placuta va doresc! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 În EAGLE nu ai nevoie de imprimantă virtuală pentru pdf-uri, are opţiunea de a exporta direct din meniul de print. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 De asta nu stiam, va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum