cristianvalentin Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Salutare stimati colegi . Imi poate explica si mie cineva de ce in eagle imi apare textul scris bine (poza1) iar in pdf imi apare scris altfel (poza2)?Multumesc! poza2.pdf Link spre comentariu
ratza Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Pare a fi rotit din greşeală. Încearcă să generezi din nou pdf-ul, iar dacă vrei să faci cablajul, bifează solid şi black. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Am generat din nou pdf-ul insa acelasi rezultat :cry: untitled.pdf Link spre comentariu
briobit Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Tu cablajul cand te uiti la el in Eagle e bine? poate cand ii dai sa il faca pdf ai bifat rotate sau miror pe undevapoti sa pui cablajul din Eagle aici ? (fisierul cu extensia .brd ) Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Tu cablajul cand te uiti la el in Eagle e bine? poate cand ii dai sa il faca pdf ai bifat rotate sau miror pe undevapoti sa pui cablajul din Eagle aici ? (fisierul cu extensia .brd )Se poate vedea pcb din eagle poza1 daca nu se poate vedea din fisierul din arhiva.La printare nu am bifat mirror sau rotate Link spre comentariu
briobit Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 cablajul tau in Eagle e pe dos (scrisul cel putin)dai click pe i ala din stanga de sus dai click dreapta pe scris dupa care ii dai mirror Link spre comentariu
Marian Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Scrisul in sine e "defect" asa cum lesne se poate observa, si asta nu se intampla de la bifarea casutei de "mirror", mai degraba o setare gresita sau nepotrivita la interfata pentru optiunea de text, altfel nu-mi explic de ce il poceste. Link spre comentariu
briobit Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 daca se observa proprietatile scrisului are casuta de mirror bifata, dupa debifare scrisul se pune cum trebuie numai ca Eagle il muta pe stratul de sus , deci trebuie mers si selectat bottom la layer Link spre comentariu
ratza Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Ce versiune de EAGLE ai? Mi-ai putea da fişierele să încerc să-ţi generez PDF-urile? Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Am versiunea 6.5.0 . Imi cer scuze , o sa incerc sa repar ce am gresit Pentru domnul Ratza aveti fisierele in arhiva alaturata Link spre comentariu
ratza Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Încerc mîine cu 6.5 pe un alt PC. Eu am 6.2 şi mi-e să nu-mi tîmpesc licenţa şi să trebuiască să reinstalez. Link spre comentariu
briobit Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 asa e bine? daca nu spune ce mai trebuie si il fac eu Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Pentru cultura mea generala imi puteti spune cum ar trebuii sa fie scrisul pe placa .Am incercat sa schimba layer-ul de pe top pe bottom si invers , cu mirror si fara mirror insa fara reusita . Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Eu ar trebuii sa am scris asemanator cum este scrisul din atasament , ca dupa transfer sa imi apara scrisul normal . Am uitat sa mentionez ca eu folosesc medoda de trasfer de tonner Link spre comentariu
briobit Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 vezi daca e bun ceva din astea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum