Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu textul din Eagle !

cristianvalentin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristianvalentin

10

• briobit

6

• ratza

4

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tu cablajul cand te uiti la el in Eagle e bine? poate cand ii dai sa il faca pdf ai bifat rotate sau miror pe undevapoti sa pui cablajul din Eagle aici ? (fisierul cu extensia .brd )

Link spre comentariu

Tu cablajul cand te uiti la el in Eagle e bine? poate cand ii dai sa il faca pdf ai bifat rotate sau miror pe undevapoti sa pui cablajul din Eagle aici ? (fisierul cu extensia .brd )

Se poate vedea pcb din eagle poza1 daca nu se poate vedea din fisierul din arhiva.La printare nu am bifat mirror sau rotate
Link spre comentariu

Scrisul in sine e "defect" asa cum lesne se poate observa, si asta nu se intampla de la bifarea casutei de "mirror", mai degraba o setare gresita sau nepotrivita la interfata pentru optiunea de text, altfel nu-mi explic de ce il poceste.

Link spre comentariu

daca se observa proprietatile scrisului are casuta de mirror bifata, dupa debifare scrisul se pune cum trebuie numai ca Eagle il muta pe stratul de sus , deci trebuie mers si selectat bottom la layer

Link spre comentariu

Pentru cultura mea generala imi puteti spune cum ar trebuii sa fie scrisul pe placa .Am incercat sa schimba layer-ul de pe top pe bottom si invers , cu mirror si fara mirror insa fara reusita . :sparge:

Link spre comentariu

Eu ar trebuii sa am scris asemanator cum este scrisul din atasament , ca dupa transfer sa imi apara scrisul normal . Am uitat sa mentionez ca eu folosesc medoda de trasfer de tonner

post-67462-139829777916_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări