Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pal 007a intrebare...

Vizitator samybertone_10

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• popa ionut

2

• dan cod

1

• ovy83

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cu aparatul de masura intre masa casetofonului - si pe fiecare fir de la boxe pe rand, trebuie sa ai in jur de 5.9v...6.3V daca ai tensiune mai mica ori mai mare finalul e dus..poti pune in locul lui TDA7386...TDA7388

Link spre comentariu

oare de ce s-or baga habarnistii in discutie , chiar nu inteleg ? pal007 este construit cu finalii in tehnologie dmos si scoate o putere maxima de 4 x 50w . singurul care are structura IDENTICA SI NEDIFERITA este tda7560 . toata seria tda738x este construita cu finali tranzistoare bipolare , implicit puterea maxima este de 4 x 40w . only pour le connaiseurs , pal007 este CUSTOM MADE . el este fabricat de catre firma stmicroelectronics la fabrica din malta , este de fapt un tda7560 in realitate , care este verificat si sortat suplimentar inainte de marcaj , iar apoi este marcat la comanda firmei pioneer cu codul personalizat PAL007A .

Link spre comentariu

oare de ce s-or baga habarnistii in discutie , chiar nu inteleg ? pal007 este construit cu finalii in tehnologie dmos si scoate o putere maxima de 4 x 50w . singurul care are structura IDENTICA SI NEDIFERITA este tda7560 . toata seria tda738x este construita cu finali tranzistoare bipolare , implicit puterea maxima este de 4 x 40w . only pour le connaiseurs , pal007 este CUSTOM MADE . el este fabricat de catre firma stmicroelectronics la fabrica din malta , este de fapt un tda7560 in realitate , care este verificat si sortat suplimentar inainte de marcaj , iar apoi este marcat la comanda firmei pioneer cu codul personalizat PAL007A .

perfect adevarat.am inlocuit la un cd player auto pioneer acelasi tip de integrat cu unul luat de pe ,culmea, miv....rom si l-am nimerit bun.''rage'' si in ziua de azi dupa vreo 4 luni. dubii am avut mai mari la acela pe care l-am inlocuit. scrisul era stramb si insasi piesa nefinisata ca material. a pocnit,dupa cum zicea proprietarul,in momentul cand a deschis radioul si era la volum mic :nas: pe anumite sit-uri de profil pretul era cam destul de piperat.de unde l-am luat eu si in ziua de azi este destul de acceptabil la pret,sper sa fie acelasi lot.din ce imi amintesc: alimentat la o sursa de 12v si 10A,pe iesire dif + masa era 6v.
Link spre comentariu

am masurat si am 5.09 tensiune .. e dus?

Ce tensiune de alimentare ai?Normal pe pinii de iesire trebuie sa ai jumatate din tensiunea de alimentare.Ce face finalul?nu scoate nimic?vezi ca asta are si pin de stby si de mute.
Link spre comentariu

Datasheet-urile spun tot dar totusi domnule misuraelectronic nu credeti ca aveti o exprimare prea "acida" ???

La ....''colegu' '' aceste exprimari ''academice'' sant ....normale...... si la adresa.....oricui!!!! :95

Deh,nu oricine a fost ....''sef de promotie''....cu 10 pe linie....

Aici mai santem si ....cu ....''restante'' la sesiuni..... :rade:

Link spre comentariu

ca de obicei , sinteti varza , tovarasu`. echivalentul corect pentru pal007a este tda7560 .

Domnul Tovaras,cred ca vb din basme si povestiri...tinand cont cat costa un PAL007 de multe ori jumatate cat aparatul,eu pund de ani buni de zile in locul lui echivalentul sau pin la pin TDA7384..88.Acum daca e sa ne legam de structura interna si vrajeala ca are cu cativa w mai in plus etc..e alta problema!!deci TDA7560 e mai scump decat un 7384 dar este si el al randul lui echivalent pin la pin...nu vb de intern si altele...

Deci in loc de PAL007 se pune fara nici o problema TDA7384..88 :da

Posted Image

Link spre comentariu

De fapt respectivul PAL007 e fabricat de ST ptr Pioneer, la fel cum Sanyo îi fabrică PAL009 şi altele. Pioneer doar îşi pune emblema pe sculele vîndute. Încă o firmă care se duce încet...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări