Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se potrivesc??

morarumoryca

Postări Recomandate

Dibeisi DBS1715 (15 toli,400W muzicali) sar potrivi cu PHT-408 !? :smt003 Rog cei care au idee despre acest tip de difuzor sa-mi zica cam cei de capu lui si daca suna bine cu pht-408 intro incinta de aproximativ 100L!?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morarumoryca

4

• Mircea Bartic

3

• stefanev

1

• cosmindaniel12

1

Dibeisi DBS1715 (15 toli,400W muzicali) sar potrivi cu PHT-408 !? :smt003 Rog cei care au idee despre acest tip de difuzor sa-mi zica cam cei de capu lui si daca suna bine cu pht-408 intro incinta de aproximativ 100L!?Multumesc

ai cumparat difuzoarele?
Link spre comentariu

da leam luat cu 1,5 mil ambele!Chestia e ca am facut proiectul pt hp-15w cu filtrele propuse de DNA si dupa ce o sa le termin si o sa mai adun niste lovele la pungutza am sa vand dibeisi si am sa iau hp-15w!

Link spre comentariu

Chestia e ca am facut proiectul pt hp-15w cu filtrele propuse de DNA si dupa ce o sa le termin si o sa mai adun niste lovele la pungutza am sa vand dibeisi si am sa iau hp-15w!

inteligenta miscarea :yawinkle:
Link spre comentariu

Ma bag si eu in seama si zic asa: daca bass-ul o sa fie acoperit de tweeter, nu s-ar putea pune un L-pad pe tweeter pt reducerea sensibilitatii lui? Sau ar mai exista solutia cu amplificare separata woofer-tweeter, pt tweeter cred ca ar fi suficient un amplif mic (gen tda2030) si filtre active? Asta ar insemna de 2 ori mai multe cabluri, dar si un sunet echilibrat... Bafta!

Link spre comentariu

Ma bag si eu in seama si zic asa: daca bass-ul o sa fie acoperit de tweeter, nu s-ar putea pune un L-pad pe tweeter pt reducerea sensibilitatii lui? !

nu cred ca are rost sa pui un twter profesional cu sensibilitate de 106 db si sal atenuezi la 91 db , mai bine cumperi un twter care are spl aprox 91db , e si mai eftin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări