morarumoryca Postat Octombrie 28, 2006 Partajează Postat Octombrie 28, 2006 Dibeisi DBS1715 (15 toli,400W muzicali) sar potrivi cu PHT-408 !? :smt003 Rog cei care au idee despre acest tip de difuzor sa-mi zica cam cei de capu lui si daca suna bine cu pht-408 intro incinta de aproximativ 100L!?Multumesc Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 29, 2006 Partajează Postat Octombrie 29, 2006 nu stiu parametrii difuzorului, dar is sigur ca o sa fie acoperit de PHT, in consecinta: o cutie mare cu multe inalte si bass dezamagitor ... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 29, 2006 Partajează Postat Octombrie 29, 2006 Dibeisi DBS1715 (15 toli,400W muzicali) sar potrivi cu PHT-408 !? :smt003 Rog cei care au idee despre acest tip de difuzor sa-mi zica cam cei de capu lui si daca suna bine cu pht-408 intro incinta de aproximativ 100L!?Multumescai cumparat difuzoarele? Link spre comentariu
morarumoryca Postat Octombrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2006 da leam luat cu 1,5 mil ambele!Chestia e ca am facut proiectul pt hp-15w cu filtrele propuse de DNA si dupa ce o sa le termin si o sa mai adun niste lovele la pungutza am sa vand dibeisi si am sa iau hp-15w! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 29, 2006 Partajează Postat Octombrie 29, 2006 Chestia e ca am facut proiectul pt hp-15w cu filtrele propuse de DNA si dupa ce o sa le termin si o sa mai adun niste lovele la pungutza am sa vand dibeisi si am sa iau hp-15w!inteligenta miscarea :yawinkle: Link spre comentariu
morarumoryca Postat Octombrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2006 Nu aveam in plan sa fac proiectu asta dar mi sa parut o ocazie difurile alea cu 1,5!!Daca nor sa sune bine le gasesc eu proprietar si iau hp-15w :tonqe: Link spre comentariu
cosmindaniel12 Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 Ma bag si eu in seama si zic asa: daca bass-ul o sa fie acoperit de tweeter, nu s-ar putea pune un L-pad pe tweeter pt reducerea sensibilitatii lui? Sau ar mai exista solutia cu amplificare separata woofer-tweeter, pt tweeter cred ca ar fi suficient un amplif mic (gen tda2030) si filtre active? Asta ar insemna de 2 ori mai multe cabluri, dar si un sunet echilibrat... Bafta! Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 Ma bag si eu in seama si zic asa: daca bass-ul o sa fie acoperit de tweeter, nu s-ar putea pune un L-pad pe tweeter pt reducerea sensibilitatii lui? !nu cred ca are rost sa pui un twter profesional cu sensibilitate de 106 db si sal atenuezi la 91 db , mai bine cumperi un twter care are spl aprox 91db , e si mai eftin Link spre comentariu
morarumoryca Postat Octombrie 30, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2006 Stati linistit ca in viitorul apropiat voi inlocui Bassi cu HP-15w :goodman: !! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 poti sa atenuezi inalta fara probleme printr-un L-padla ce sa mai puna 2 chinezarii de inalte in plus, ca sa mai aiba de vandut dupa aceea si pe alea, nu :smt003 Link spre comentariu
fum3z Postat Octombrie 31, 2006 Partajează Postat Octombrie 31, 2006 eu am probat difuzoarele alea pe pht408 si sunau numai bine...pt o camera nu-ti trebuie mai mult...atenuezi putin inaltele si gata :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum