dre Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 As dori sa multiplic semnalul unui senzor PT100 pentru 2 displayuri ( controllere ) . Stiti vreo metoda simpla? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Simplu si de calitate, dar nu neaparat ieftin, este sa pui PT100 intr-un ADC, iar apoi acel semnal digital il comunici intre cate controllere vrei tu. Vezi site-ul Maxim si Linear. Cred ca au si altii, dar eu nu stiu. Ar merge, dar nu stiu cum mai faci cu precizie compensarea cablului, asa: convertizor rezistenta-tensiune. . Quick and dirty: divizor rezistiv: . Daca precizia nu este foarte importanta, ci doar plaja de temperatura. Versiunile 2 si 3 sunt de implementat. Evident, iesirea de tensiune o pui la controllere, care vor fi in paralel. Link spre comentariu
dre Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Interesant , dar displayurile au doar intrare analogica .. Link spre comentariu
cipcirip Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Salutare, ce fel de controlere folosesti; nu au iesire unificata ca sa le poti cascada ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum