Vizitator Iulian9428 Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Inca o intrebare prieteni. Am observat ca pe Volumul Master sa-i spun asa .... are aceste doua fire...ideea e ca o sa cumpar alti potentiometrii...in caz ca nu gasesc cu la fel...sa pot lipi firele acelea....ce anume trebuie sa fac? anulez firele...sau unde anume trebuie lipite? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 le anulezi merge fara probleme Link spre comentariu
zal Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Sînt prizele ptr corecţia fiziologică (loudness). Link spre comentariu
Marian Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Fizic potentiometrul arata ok, si ceva imi spune ca la fel de ok arata si celelalte, atunci chiar e pacat sa le schimbi, nu se poate sa nu gasesti pe cineva dispus sa le curete asa cum trebuie in interior ( ca tu nu pari a fi in stare ), eu as sugera sa mergi la un atelier de reparatii cu amplificatorul si sa rogi sa ti se curete asa cum trebuie potentiometrele sau eventual daca respectivul are altele bune la fel sa le inlocuiasca, si vad deasemenea ca si electroliticii sunt cei vechi, as recomanda deci o cura de electrolitici, crede-ma chiar stiu ce zic atunci cand spun ca astia romanesti dupa un timp se devalorizeaza rau... Link spre comentariu
Vizitator Iulian9428 Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Potentiometrii mei sunt plini de coroziune....aceea este o poza dupa net...ca sa arat exemplu la ce ma refer...! Dar multumesc oricum Link spre comentariu
Marian Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Pune o poza cat mai clara cu potentiometrul de volum care il ai tu, ca sa vedem ce si cum. Link spre comentariu
zal Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Iulian9428, în tîrgul din Valea Căscaţilor ai căutat? E un tip poreclit Calu' (e înalt), pe rîndul 4 dinspre gard spre fundul tîrgului care are astfel de puţometri. Pe rîndul 6 mai e un alt tip Costică pe care îl poţi întreba. De asemenea apar din cînd în cînd componente şi chiar module de A-350 şi sora ei de 2x40W prin tîrg. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum