vicelord Postat Octombrie 28, 2006 Partajează Postat Octombrie 28, 2006 http://www.afrotechmods.com/reallycheap/batteries/batts.htm incarcator bateri ce parere aveti despre acest circuit??? oare chiar merge??? Link spre comentariu
Laci Postat Octombrie 28, 2006 Partajează Postat Octombrie 28, 2006 De ce sa nu mearga o sursa de curent?? Dar nu cred ca o baterie rezista la mai mult de 3 cicluri de incarcari.Daca faci inainte de regulatorul de curent si o stabilizare de tensiune, atunci nu mai ai surpriza ca-ti explodeaza bateria. Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 uite de curiozitate o sa pun doua r6 duracel in curent de 260mA pana dimineata. Sper sa nu ma trezesc cu casa in flacari. :smt005 Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 31, 2006 Partajează Postat Octombrie 31, 2006 Am facut experienta... bateriile au stat 6 ore in 260mA. Asa cum credeam de la inceput n-a iesit nici o branza....Tot ce pot sa va zic e....... NU INCERCATI SI VOI dupa 6 ore bateriile au inceput sa curga si sfaraiau de mama focului... Ce e pe site-ul ala e un mare bullshit. Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 31, 2006 Partajează Postat Octombrie 31, 2006 he he... schema aia este, cum a zis si Laci, un generator de curent constant si e ok pentru..acumulatori :supz: nu am stat sa urmaresc exact ce a zis omu' ala acolo, da' am vazut ca el a folosit un curent mai mic ... daca-mi aduc eu aminte bine, mai existau variante de surescitare a unei baterii.. muscarea/prinderea in patent...punerea pe calorifer, da'... io credeam ca am depasim vremurile alea :axe: Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 Ce e pe site-ul ala e un mare bullshit.Inca o dovada a cata maculatura e pe net. Teoria "daca a pus-o omu' ala pe sait, e clar ca merge" a fost inca o data infirmata. :goodman: Io nu zic ca nu-s si saituri valoroase, dar analiza finala o face fiecare de la caz la gaz pe aragaz.Traiasca Nea Tache! - netache, adica netu' :partyman: Cirip Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 cu vre-o 10 ani în urmă am încercat şi eu faza cu reîncărcat baterii...pe bune, merge... dar merge 5 minute, şi pa! iar la încărcat!! :smt005 şi faza cu bateriile puse pe sobă (sau undeva la căldură) la reîncărcat... nush care e motivul, dar bunică-mea a uitat o lanternă pe sobă (căzuse în "unghiu' ", adică între sobă şi perete, şi n-a văzut-o nimeni până în vară, când s-a apucat să cureţe soba). când picase, ne gândeam să cumpărăm baterii pentru ea (era pe vremea lu Ceaşcă, şi la ţară era jale de jale cu curentul electric) dar n-am mai găsit-o aşa că am luat alta plus câteva baterii...când am găsit-o, am încercat-o, a luminat chiar bine, şi a mai folosit bateriile alea vre-o 2 luni, apoi a pus noi...soba aia era în bucătărie... deci cald şi umezeală, o fi contat asta, mai ştii... Link spre comentariu
Vizitator Bogdan! Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 dar schema de incarcator pentru acumulatori si cu oprire automata aveti? Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 avem avem... vezi http://www.tehnic.go.ro/ la sectiunea LABORATOR si acolo subcapitorul INCARCATOARE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum