turcu_dan Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Salutare. De curand am comandat de la TME 2 punti redresoare - 25A,200V pentru un amplificator. Dupa ce le-am primit am constatat ca pe ele este trecuta seria KBPC 1502 daca citesc corect, in datasheet acestea fiind de 15A. Pe ambalaj se vede ca sunt trecute conform cerintelor mele, respectiv 25A, 200V. Sa inteleg ca au gresit la sortare sau nu citesc eu corect? Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Judecand dupa cum arata scris pe capsula si eu as zice ca sunt de 15A. Dar cu asa metoda de marcare, ce sa mai crezi... Un lucru e sigur....in acel tip de capsula se fabrica si de 10, 15 si 25A. Link spre comentariu
zal Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 E o punte ptr 10-15-25A/200V. Te poţi lămuri verificînd joncţiunile interne faţă de alte punţi cunoscute. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Martie 16, 2014 Autor Partajează Postat Martie 16, 2014 Multumesc, sper sa fie ceea ce am comandat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum