cristianvalentin Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Salutare stimati colegi .De curand am realizat o schema pentru un variator de tensiune cu triac , am facut cablajul in eagle dar m-am lovit de o mica problema, dupa ce am salvat pcb sub format pdf folosind doPDF mi-am dat seama ca am o pierdere de material foarte mare . Imi poate arata si mie cineva cum as putea multiplica pcb-ul ca sa fie de mai multe ori pe foaie ?Multumesc! Link spre comentariu
briobit Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 folostesti cele din arhiva de mai josinstructiunile le gasesti in film7ND27JCCGgg Link spre comentariu
kidomorphine Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 folosesti photoshop-ul...salvezi cablajul ca pdf ,,dupa il deschizi cu photoshop si de aici multiplici sau adaugi alt cablaj dupa bunul plac. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 17, 2014 Autor Partajează Postat Martie 17, 2014 Multumesc mult. Am reusit sa il multiplic ,si sper sa se pastreze scara 1:1 si sa nu iasa prea mic sau prea mare Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 17, 2014 Autor Partajează Postat Martie 17, 2014 Imi poate spune si mie cineva de ce apare textul din eagle asa? normal.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum